Da, știi că majoritatea poveștilor de dragoste încep la lucru și faptul că are colege drăguțe este suficient pentru tine să crezi că reprezintă un real pericol pentru relația voastră. Și problema este de multe ori că tocmai din cauza suspiciunilor tale lucrurile se deteriorează.

Fii prezentă în viața lui

Se mai întâmplă ca cei de la muncă să interacționeze și în timpul liber și să se întâlnească și cu familiile. Poți încerca să eviți politicos și găsind motive bune o astfel de ieșire, dar ar fi bine și să apari. Bineînțeles, vei arăta cum nu se poate mai bine și vei fi prietenoasă cu toată lumea. Nu îl lași singur și frumoasele colege pot vedea cu ochii liberi că este căsătorit. Totodată, le vei cunoaște mai bine și vei constata că de multe ori ai imaginația ta a înfrumusețat mult realitatea. Ar fi bine să fii prietenoasă și să ții și legătura cu ele. Nu înseamnă să deveniți cele mai multe prietene, ci să mai știi din când în când ce se întâmplă în viața lor. Astfel, vei avea mai mult control asupra situației.

Vorbește-i calm

Chiar și în cazul în care semnele sunt clare că el se poate încurca cu vreo colegă, comunicarea calmă este soluția. Explică-i soțului tău sentimentele tale și că nu te simți confortabil în situația respectivă. El trebuie să ia atitudine, nu tu în locul lui. Totodată, vedeți ce nu funcționează în familia voastră și remediați. Nu merită să renunțați la o relație de ani de zile, la toate momentele prin care ați trecut împreună și v-au apropiat pentru un viitor incert.

Sursa foto: 123rf.com / dotshock