Ai buze subțiri ca Julia Roberts sau senzuale ca ale Angelinei Jolie? Conform unui studiu al cercetătorilor din Scoția, femeile cu buze proeminente au de 12 ori mai multe sanse de a ajunge la orgasm vaginal. La acest studiu au participat 258 de femei cu vârste cuprinse între 18 și 35. 95 % dintre cele care aveau buze groase au mărturisit că ajung în mod frecvent la orgasm, dar numai 60 % dintre cele cu buze subțiri au putut spune asta. Studiul se referă doar la femei cu buze naturale. Implantul nu are niciun efect asupra capacității de a avea orgasm, arată site-ul dailymail.co.uk. În plus, psihologii dezvăluie și alte trăsături pe care buzele tale le pot releva despre tine.

Buze pline și mari

Femeia cu buze pline, groase are un caracter pasional și activ. În dragoste, ea face de obicei primul pas și abordează cu încredere bărbatul pe care-l dorește. Cel care o iubește ar trebui să fie înțelegător cu ea, pentru că este colerică și poate avea momente explozive. De obicei, femeile cu buze groase sunt idependente, au succes în carieră și își doresc să aibă relații în care să nu se simtă sufocate.

Buze pline și gură mică

În general, aceste femei sunt foarte emotive. Au un suflet mare și sunt foarte romantice. Trăiesc cu intensitate atât bucuriile cât și necazurile vieții. De aceea, starea lor de spirit poate varia și trece de la entuziasm la depresie în foarte scurt timp. De obicei, nu au aventuri, ci se implică într-o legătură doar cu bărbatul pe care îl consideră că este cel alături de care vor rămâne o viață.

Buza superioară mai mare

Femeile cu buza superioară mai mare știu exact ce vor și sunt înclinate mai degrabă să-i domine pe cei din jur. Atunci când intră într-o relație, o dac din toată inima. Jumătățile de măsură nu le mulțumesc niciodată.

Buza inferioară mai mare

Aceste femei au nevoie mare să se exprime pe sine. Se pot îmbrăca extravagant, vorbesc diferit, au hobby-uri mai puțin întâlnite. În dragoste ca și în viața de zi cu zi, aceste femeile sunt mereu în căutarea neprevăzutului și a adrenalinei.

Buzele înguste și gura mare

Aceste femei au o viziune realistă asupra vieții și sunt ancorate puternic în realitate. Sunt foarte raționale și își pierd greu cumpătul, chiar și în situații limită. Pentru ele,relațiile stabile pe termen lung sunt o necesitate.

Buzele înguste și gura mică

Se nasc pentru aventură. Sarcinile și proiectele noi trezesc în ele optimismul și ambiția. Chiar dacă, de obicei, sunt și mici de statură, își doresc foarte mult să domine. Într-o relație, ele vor să dețină puterea de decizie.

Sursa foto: 123rf.com