La începutul unei relații, flirtul este pe primul loc. Dar după un timp, mai ales după ce ne căsătorim, nici nu ne mai gândim să mai flirtăm. Dar ce-ar fi totuși să flirtezi chiar cu soțul tău? Relația ar deveni din nou interesantă și pasională.

Lasă-i un bilețel la oglindă

Pleci mai repede decât el la muncă, dar de ce să nu-i lași un bilețel de dragoste pe care să-l citească mai târziu?

Sărutați-vă în trafic

În loc să te plângi de traficul infernal profită de timp pentru a-ți săruta soțul dacă sunteți împreună în mașină. Dacă nu, îi poți trimite un mesaj plin de iubire.

Adoptați un cod secret

Stabiliți împreună un cod secret de comunicare. De exemplu, vrei să-i spui că e sexy și că-l dorești, dar nu poți face asta în fața copiilor. Poți să-i spui atunci când sunteți singuri o frază secretă care să pară inocentă, dar care să aibă pentru voi acest înțeles. Atenție, să nu chicotiți prea tare, veți da naștere la bănuieli.

Atinge-l din întâmplare

Toată ziua treceți unul pe lângă celălalt preocupați de ce aveți de făcut. Ce ar fi, totuși, ca, atunci când mai treci pe lângă el să-l atingi ușor, ca o mângâiere?

Flirtează făcându-i complimente

Tu știi ce ai vrea să auzi și te-ar face să te simți mai bine. Unul din secrete este să îi faci complimente, ca să primești la rândul tău. De-a lungul timpului, bărbații să fie lăudați de soțiile lor. Se simt mai importanți și mai prețuiți. Ar fi minunat să afle, de exemplu că „te simți protejată alături de el, că reușește să scoată ce este mai bun în tine, că este factorul tău de echilibru, că te face să te simți unică, sexy, frumoasă”… Flirtează cu el făcându-i complimente și spunându-i cât de specială te face să te simți.

Citește și: Monogamia, misiune imposibilă îndeplinită

Sursa foto: shutterstock.com