Nu se vede cu ele, ci doar flirtează pe internet cu alte femei. De aceea, consideră că nu te înșală, iar ție îți va fi greu să discuți cu el și să spui că nu îți place această stare de fapt. Totuși, nu este o situație fără consecințe asupra vieții de cuplu.

Social media și interacțiunea online poate fi foarte periculoasă pentru un cuplu. Pare inofensiv, dar ai acces la un click distanță la foști iubiți sau noi ”ispite”. Atunci când  flirtează pe internet cu alte femei, nici nu realizează când se apropie din ce în ce mai mult de cea din fața ecranului. Flirtul online poate împlini anumite nevoi emoționale. Totodată, cel în cauză rămâne în confortul propriului cămin. Nu riscă nimic și nu are impresia că a făcut ceva greșit. Totuși, acest comportament duce, de cele mai multe ori, la întâlniri în viața reală, arată un sondaj făcut de un grup de sociologi americani.

Îl suspectezi că te înșală? Iată ce e de făcut!

Semne că flirtează pe internet cu alte femei

Există mai multe semne că ceva nu este în regulă cu partenerul tău și că flirtul online poate deveni ceva periculos. Dacă el se ferește de tine atunci când stă pe internet, dacă își închide repede emailul sau pagina de Facebook atunci când intri tu în cameră, s-ar putea să aibă ceva de ascuns. În cazul în care discuțiile au tentă sexuală este clar că nu va mai avea mult până când să înșele și în viața reală. Dacă petrece foarte mult timp vorbind cu ea și ajung să-și împărtășească gânduri intime, povești din copilărie, probleme de la serviciu etc., totul se îndreaptă spre o poveste de dragoste. Faptul că petrece online cu această persoană mai mult timp decât cu tine și îi împărtășește gândurile lui intime, este un mare semn de întrebare în ce privește relația voastră.

Încearcă să repari relația

Dacă flirtează pe internet cu alte femei, s-ar putea ca din căsnicia voastră să lipsească anumite ingrediente pe care el le regăsește în flirtul online. Ai putea încerca să petreci mai mult timp cu el și să regăsești acele lucruri care vă unesc. Vorbește mai mult cu el și încearcă să-l redescoperi. Fii tandră și drăguță. Concentrează-te și pe hobby-urile tale și arată-i că ai o viață interesantă care merită împărtășită. Dacă flirtul online era un simptom al faptului că nu mai simte că îl iubești, s-ar putea ca schimbarea atitudinii tale să-l facă să renunțe. Totuși, este posibil, ca toate eforturile tale să nu aibă succes, pentru că el este deja dependent de această stare de fapt.

Citește și: Iubitul meu are o relație pe internet

Sursa foto: 123rf.com