Este bine ca după ce-l vezi că flirtează cu o altă femeie să discuți sincer și deschis cu el. Multe femei aleg să tacă, să încerce să-i facă aluzii sau recurg direct la o criză de nervi. Niciuna din aceste manifestări nu este cea bună. În schimb, alege un moment liniștit în care să discutați și nu să vă certați.

El flirtează cu o altă femeie. Discută cu el despre asta

Spune-i ce te-a deranjat și de ce. Este normal ca, odată cu înaintarea în timp a căsniciei, să fim atrași fizic de alte persoane, dar nu este în regulă să acționăm ca atare. Fiecare cuplu își stabilește limitele de funcționare. Unii tolerează foarte puțin și fac scene de gelozie și scandaluri care duc la erodarea căsniciei. Există și oameni mai deschiși sau mai nepăsători la acest aspect. Astfel, ei închid ochii chiar și la relații paralele în anumite condiții. Totuși, dacă mariajul devine prea deschis, totul poate fi permis și liber. Până la urmă, soții pot observa că au devenit doar amici și nu mai există nimic care să vă lege.

Citește și: Nu vă mai iubiți, dar vreți să rămâneți împreună. Ce e de făcut?

Stabiliți împreună limitele

”Evident, nu există o rețetă despre cum să te comporți în situația în care el flirtează cu o altă femeie. Fiecare cuplu în parte stabilește, în timp, ceea ce este permis, de ce, cât, cum și în ce condiții. Regulile se fac în funcție de personalitatea partenerilor, dorințele lor, valorile comune, priorități și aspirații. Dar chiar și ”rețeta succesului” și liantul în căsnicie este în continuă mișcare, pentru că personalitățile celor doi, nevoile și dorințele celor doi, precum și circumstanțele sunt în continuă mișcare / transformare. Astfel, se impune, din când în când, rediscutarea acestor limite,” spune psihoterapeutul Tedy Creștin.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com