Filme de Valentine’s Day pe care să le vezi împreună cu iubitul tău: ”Strălucirea eternă a minții neprihănite” (2004)

Este un film emoționant despre un cuplu care se desparte. Pentru a curma suferința, cei doi aleg să treacă printr-un procedeu de ștergere a memoriei. Ce urmează, te va surprinde. Jim Carrey îl joacă pe Joel, iar Kate Winslet pe Clementine. Nu dezvăluim ce se va întâmpla cu eroii, dar voi cu siguranță vă veți îndrăgosti de acest film.

Filme de Valentine’s Day pe care să le vezi împreună cu iubitul tău: ”Era și timpul!” (2013)

Tim Lake (Domhnall Gleeson) își descoperă o superputere: poate călători în timp și schimbă evenimente trecute. Decide să-și folosească puterea pentru a face rost de o prietenă. Așa va reuși să o cucerească pe Mary (Rachel McAdams), fata de care se îndrăgostise în adolescență, dar care nu s-a uitat la el.

Filme de Valentine’s Day pe care să le vezi împreună cu iubitul tău: Floarea de cactus (1969)

Așa o comedie romantică nu-și pierde niciodată prospețimea. O tânără asistentă medicală (Goldie Hawn) se îndrăgostește de șeful ei dentist (Walter Matthau), mult mai în vârstă decât ea. Pentru că se teme de o relație prea strânsă, bărbatul îi spune că nu-și poate părăsi soția din cauza copiilor pe care-i au împreună. Dar, în realitate, nu are nici copil, nici soție…

Filme de Valentine’s Day pe care să le vezi împreună cu iubitul tău: ”Mândrie și prejudecată”

Romanul lui Jane Austen a avut parte de mai multe ecranizări, fiecare foarte reușită. Dacă îți place o poveste de dragoste cu aromă istorică, îți plac personajele amuzante și pline de duh, nu ezita să alegi acest film. Mai jos, poți vedea trailerul filmului din 2005, cu Keira Knightley în rolul principal.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com