Citește și: Discuția despre sex cu copilul. Cum ar trebui să decurgă

Cercetarea a fost realizată pe bărbați și femei cu vârsta cuprinsă între 18 și 54 de ani, din Statele Unite ale Americii iar studiul este unul foarte popular în toată lumea. Pentru a ajunge la această concluzie, experții au rugat voluntarii participanți la studiu- atât femei cât și bărbați- să realizeze o listă cu trei activități, în ordinea importanței,  fără de care nu ar putea trăi o lună. Rezultatele au arătat că ambele sexe nu pot suporta viața în acest interval de timp fără să folosească internetul sau să doarmă. Diferențele dintre cele două sexe apare abia la poziția a treia, unde bărbații au ales sexul, iar femeile au optat pentru a face duș.

Femeile sunt mai pasionate de tehnologie decât de sex

Rezultatele studiului arată faptul că femeile sunt în fiecare an tot mai pasionate de tehnologie. Cercetarea evidențiază că 54% dintre femei au un smartphone ultra performant, spre deosebire de 46% dintre bărbați care nu sunt înnebuniți să aibă ultimul model de gadget. În plus, 75% dintre femei au menționat că și-au descărcat mai multe aplicații pe smartphone, comparativ cu 67% dintre bărbați. Mai mult de atât, 44% dintre femei au de cel puțin două ori mai multe gadgeturi decât bărbații, spre deosebire de 41% dintre bărbați.

Femeile stau de două ori mai mult pe internet

„Cercetarea noastră arată că trei sferturi dintre femei sunt tot mai pasionate de ceea ce înseamnă mediul online și tehnologia specifică acestui domeniu. Mai mult de atât, femeile au început să  dezvolte o adevărată pasiune pentru domeniul online, astfel că era de așteptat că această categorie de consumatori să își schimbe nevoile. Potrivit rezultatelor, femeile petrec de două ori mai mult timp pe internet decât bărbații”, a declarat specilaistul care  a condus studiul în ultimii cinci ani.

Citește și: