Trebuie să înțelegi că frecvența actelor sexuale într-un cupul nu este un standard. Ceea ce este normal pentru unii, nu este la fel pentru alții. Totodată, de-a lungul timpului pot apărea schimbări. În primii doi ani ai unei relații, partenerii doresc foarte des să facă dragoste. Pe măsură ce timpul trece, această dorință scade, iar acest lucru este ceva normal. Nu înseamnă că nu vă mai iubiți sau că este ceva în neregulă cu voi. Totuși, dacă te nemulțumește că nu ați mai făcut dragoste de mult, poți schimba ceva.

Nu ați mai făcut dragoste de mult pentru că nu aveți unde…

În primul rând, ar trebui să aveți un loc în care să faceți dragoste. Ați trecut de mult de vârsta studenției, când spațiul era cea mai mare problemă. Dar dacă aveți copii mici care dorm cu voi în cameră sau care se trezesc noaptea și vin la voi în pat, deja aveți o problemă. Încearcă să-ți convingi copiii să doarmă în camera lor. Poți face asta prin a le amenaja cât mai frumos camera. În plus, laudă-i că sunt copii mari și dorm singuri.

Poate te-ar interesa să citești despre viața sexuală la menopauză. Nu, nu e imposibil!

Nu ați mai făcut dragoste de mult pentru că nu aveți timp

Timpul este o altă mare problemă. Pe lângă faptul că aveți foarte multe de făcut, iar noaptea vă găsește epuizați se mai întâmplă și să aveți programe diferite de lucru. Și atunci, când să vă mai întâlniți? Măcar în week-end… Du copiii la părinți sau trimite-i într-o excursie cu școala și rezervați-vă un timp doar pentru voi. Sau, dacă ai cu cine să-i lași, plecați voi într-un week-end romantic.

Nu ați mai făcut dragoste de mult pentru că nu ai energie

Poți să ai și unde și când, dar dacă nu ai energie, degeaba. Încearcă să nu mai lucrezi până la epuizare. Cere ajutorul soțului sau al familiei pentru anumite treburi casnice. Vezi și ce anume din programul tău poate fi, pur și simplu, eliminat. Astfel, vei avea timp să te odihnești și vei fi mai dispusă să faci dragoste. Ar fi bine să dormi cel puțin 7 ore pe noapte.

Nu te mai atrage sexul? Află ce înseamnă și ce e de făcut!

Sursa foto: 123rf.com