Prima întâlnire cu un bărbat din zodia berbecului

Fii pregătită de acțiune. Poate veți dansa sau veți merge la un eveniment sportiv. Și un concert la care participă multă lume i-ar fi pe plac. Pont: nu care cumva să-l contrazici, pentru că vor ieși scântei.

Prima întâlnire cu un bărbat din zodia taurului

Gândește-te la ceva relaxant pentru el. Mergeți într-un loc puțin aglomerat și nu-i povesti prea multe. Probabil, va prefera să vedeți un film, pentru a nu fi nevoit să facă prea multă conversație.

Prima întâlnire cu un bărbat din zodia gemeni

Poți să te întâlnești cu el oriunde, atâta timp cât îl asculți captivată. Totuși, va aprecia dacă îl duci într-un mediu care să-l stimuleze: de exemplu, un club unde se cântă muzică life sau la un vernisaj.

Prima întâlnire cu un bărbat din zodia racului

De el trebuie să ai mare grijă: asigură-i o atmosferă caldă, în care să se simtă cât mai confortabil. Evită locurile aglomerate. Vei știi că lucrurile merg cu adevărat bine, atunci când va avea atâta încredere în tine, încât să te invite în „sanctuarul” casei sale.

Prima întâlnire cu un bărbat din zodia leului

Lui ar trebui să-i oferi o cină regală, rafinată: mâncăruri fine, deosebite. Îmbracă-te elegant și dă-ți cu un parfum fin. Nu uita să fii mereu cu un zâmbet misterios pe buze și admiră-i cu voce tare calitățile.

Prima întâlnire cu un bărbat din zodia fecioarei

Întâlnirea trebuie să fie planificată din timp. El va ști cu exactitate programul și îl va repsecta întocmai. Nici nu te gândi să întârzii, aranjează-te cu foarte mare grijă și nu uita de micile detalii. Va observa imediat orice mic defect.

Prima întâlnire cu un bărbat din zodia balanței

Are un ochi format pentru tot ce e frumos. Va aprecia ținuta ta, dar și modul în care aranjezi masa. Mâncarea trebuie să fie în primul rând, aspectuoasă și, în al doilea rând, gustoasă.

Prima întâlnire cu un bărbat din zodia scorpionului

Singurul lucru previzibil la el este că va fi … imprevizibil. Cel mai bine ar fi să faceți sport sau orice altceva implică acțiune și spirit de competiție. Nu vei avea timp să spui prea multe despre tine, ceea ce este de bine, pentru că misterul îl incită.

Prima întâlnire cu un bărbat din zodia săgetătorului

Dacă vrei să îl cucerești, va trebui să îl urmezi pe cărări de munte, în peșteri cercetate doar de speologi sau, cel puțin, să patinezi împreună cu el pe un lac înghețat. Și toate acestea nu vor fi decât pregătirea pentru următoarele expediții.

Prima întâlnire cu un bărbat din zodia capricornului

Este concentrat pe a face economie. Așa că, dacă mergeți la restaurant, nu comanda ceva scump, dar nici ceva prost, pentru că ținta lui este să obțină cel mai bun raport calitate-preț și va aprecia dacă și tu faci asta.

Prima întâlnire cu un bărbat din zodia vărsătorului

Pentru el, seara trebuie să fie animată, așa că o întâlnire în doi este exclusă. Alege o petrecere cu multă lume. Nu te aștepta să-ți dea prea multă atenție, dar admiră-l împreună cu ceilalți, pentru șarmul său.

Prima întâlnire cu un bărbat din zodia peștelui

Nu e niciun secret că îi place apa. Va fi în elementul lui dacă mergeți într-o excursie pe malul unui lac sau dacă faceți o vizită la un acvariu. Dacă nu știi ce să discuți cu el îți dăm un pont: este fascinat de lucruri ieșite din comun.

Râdem, glumim, dar până la urmă oamenii sunt diferiți. Totuși, din orice zodie ar fi bărbatul cu care ai prima întâlnire, ar fi de dorit să ții cont de niște reguli simple, dar care vor avea efecte majore:

Reguli pentru a avea succes la prima întâlnire

îmbracă-te atrăgător, dar nu ostentativ;

…fii tu însăți, dar nu dezvălui niciun secret din viața de femeie singură;

…clarifică de la început (fără a fi însă prea intruzivă și fără a părea că îi ceri prea mult de la început) lucruri extrem de importante: dacă și el își dorește copii, dacă are un loc de muncă stabil;

…provoacă-l să îți vorbească despre planurile lui de viitor.

Citește și: Cum îți (re)cucerești partenerul în funcție de zodia lui