Dacă soțul tău are respirație urât mirositoare, nu ar trebui să dai neapărat vina pe lipsa ui de igienă, deși și acest aspect ar trebui investigat. Poate fi vorba de respirație urâtă ocazională sau cronică. Uneori, igiena zilnică normală nu poate combate respirația urât mirositoare. Partea bună este că, de obicei, atunci când se găsește cauza poate fi combătută ușor.

Respirația urât mirositoare e semn de boală

Soțul tău are respirație urât mirositoare. Cum îl ajuți

Respirația urât mirositoare poate fi un sibiect delicat de discuție. Soțul tău se poate simți respins atunci când aduci subiectul în discuție. De aceea, trebuie să fii delicată atunci când vorbești despre asta. Dar este important să poți vorbi cu soțul absolut orice. Totodată, arată-te dornică să îl ajuți să rezolve această problemă.

Află cum să ai o respirație proaspătă cu ajutorul leacurilor din natură

Soțul tău are respirație urât mirositoare. Rutina poate fi de vină

Verificați rutina zilnică pentru a vedea care ar putea fi problema. Aceasta ar trebui să includă spălatul pe dinți dimineața și seara. În plus, nu ar trebui ignorată curățarea limbii cu un obiect special sau cu o linguriță. Astfel, se elimină depunerile de pe limbă. Totodată, alimentele pe care le consumă pot da un indiciu. Poate ar fi bine să renunțe la anumite alimente și să mănânce mai multe legume și fructe. Pe lângă alimentele care dau un miros al gurii cum sunt ceapa și usturoiul, consumul exagerat de dulciuri poate genera respirația urât mirositoare.

Chiar și somnul poate da un indiciu. Gura uscată poate provoca respirația urât mirositoare, pentru că provoacă dezvoltarea bacteriilor. Dacă soțul tău sforăie noaptea, ține gura deschisă în somn sau are apnee, toate aceste probleme pot cauza respirația urât mirositoare. Există produse care să-l ajute să doarmă mai bine.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com