Pentru a avea o relație fericită atunci când tu ești vegetariană și el carnivor, amândoi ar fi bine să ajungeți la o înțelegere și să vă tolerați alegerile unul altuia. Acceptați că sunteți diferiți și că aveți stiluri de viață diferite.

Tu ești vegetariană și el carnivor. Nu-l judeca

Dacă tu ai ales să fii vegetariană pentru că iubești animalele sau pentru că-ți dorești un stil de viață mai sănătos, foarte bine pentru tine. Dar nu-ți judeca soțul că are o altă opțiune. Cele mai multe relații se destramă dacă unul dintre parteneri este foarte critic la adresa celuilalt.

Citește și: Dieta vegetariană pentru copii. Sănătoasă sau nu?

Tu ești vegetariană și el carnivor. Nu pune presiune pe el să se schimbe

La fel ca în privința oricăror alte probleme de cuplu, a-l presa să devină și el vegetarian nu este o idee bună. În acest fel îi arăți că nu-l placi așa cum este, iar acest lucru îl provoacă pe el să se îndepărteze de tine. Nu-l cicăli nici în privința asta.

Tu ești vegetariană și el carnivor. Fiți de acord că nu sunteți de acord

Sunteți diferiți. Bucură-te de partenerul tău și apreciază-i atât părțile în care vă asemănați și acceptă lucrurile cu care nu ești de acord. În anumite privințe, este suficient să agreați că aveți păreri diferite și este în regulă să fie așa.

Tu ești vegetariană și el carnivor. Cum faci cu mâncarea

Dacă el nu-și prepară singur mâncarea, poți găti un fel vegetarian pe care să-l puteți consuma amândoi și o friptură. La supă, el își poate adăuga carne și zeamă de carne. Poate că, încet-încet, felurile vegetariene vor începe să-i placă și lui.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com