Alții sunt în căutarea Ilenei Cosânzeana și se mulțumesc o perioadă cu ”o fată obișnuită”, pe care o părăsesc atunci când par să găsească ce și-au dorit. Când ”zâna” le dă papucii, se întorc iar la prietena veche, ” mantaua de vreme rea”, pentru a pleca, din nou, la ”vânătoare” câteva luni mai târziu…

Află ce își dorește

Este bine să știi și ce face în timpul în care nu se întâlnește cu tine. Dacă iese cu alte femei, înseamnă că este în căutare și nu consideră că a găsit-o pe cea cu care ar vrea să rămână. Tu ești o persoană drăguță cu el, care îl înțelege, dar nu se vede cu tine pe termen lung. Poate nu este atât de egoist încât te folosească în mod conștient, dar poate crede că și tu ai aceleași sentimente ca el. Adică nu îl iubești neapărat, ci ești fericită cu această situație de ”prieteni cu beneficii”. Dacă nu este așa, spune-i ce simți și, dacă este cazul, mergi mai departe și continuă-ți viața așa cum îți dorești, singură sau alături de altcineva.

Spune-i că nu vrei să fii doar ” mantaua lui de vreme rea”

”Dacă el este mulțumit cu relația dintre voi și faptul că tu ești ”colacul lui de salvare”, ”mantaua de vreme rea”, există două posibilități. Una ar fi ca tu să accepți condițiile impuse de el, de a fi împreună doar în momentele pe care el le alege și fără a avea garanția unei schimbări. A doua situație ar fi ca tu să-i semnalezi că nu îți mai dorești această stare de fapt. Asumă-ți o posibilă despărțire, în cazul în care el nu își dorește o legătură pe termen lung sau chiar pentru căsătorie. Oricare ar fi urmarea, veți clarifica situația. Vei ști dacă există perspective în mod real pentru ceva serios. Ține minte: cu cât nevoia lui de „salvare” este mai mare, cu atât mai mult există posibilitatea ca el să se schimbe.”

Citește și:

Test: cum reacționezi când ai fost înșelată?

Îl suspectezi că te înșală? Iată ce dee de făcut!

Sursa foto: 123rf.com