Oftezi când te uiți la filme sau citești o carte. De ce nu ai trăit și tu o poveste de dragoste adevărată? Te-ai căsătorit pentru că așa e obiceiul. Era prietenul tău de câțiva ani și toată lumea vă întreba când o să faceți pasul. Și doar nu era să faci copii fără să te asiguri că vor avea un tată! În plus, nu ai găsit un altul mai bun. Multe femei gândesc așa la începutul mariajului lor. Așa că nu-ți rămâne decât să visezi la o relație ca în filme.

Nu ai decât o relație anostă

Alte femei cred, o vreme, că trăiesc acea minunată poveste de dragoste, dar, apoi, totul pare că prăbușește. Nimic nu mai e romantic: totul se rezumă la plătit facturi, făcut mâncare și sex atunci când ești moartă de oboseală și nu mai vrei decât să dormi. Dar în multe cazuri, ele au făcut următoarea greșeală: au vrut să se mărite și s-au gândit doar la evenimentul nunții, nu și la o întreagă viață pe care să o trăiască lângă acel om. Celălalt e întruparea așteptărilor noastre. În perioada îndrăgostirii, proiectăm pe acel om toate visele, dorințele și așteptările noastre. Cel mai bine ar fi să deschizi bine ochii înainte și să știi ce vrei.

Nu trebuie doar să visezi

Dacă nu este vorba de violență conjugală, alcoolism sau alte probleme extreme, nu e cazul să te gândești să-l părăsești. Poate și în cazurile amintite, dacă există dorință de îndreptare din partea lui și sprijin profesional, ar fi o speranță. Dar atunci când ai lângă tine un bărbat pe care te poți baza, dar care nu îți oferă sentimental ceea ce ai nevoie, lucrurile se pot schimba în bine cu puțin efort. La început, acesta va fi din partea ta. Mai întâi, caută să vezi ce s-a întâmplat: te-ai îmbătat cu apă rece sau, la început, lucrurile stăteau mai bine? Cineva spunea că, ”dacă te măriți cu un tractorist, nu aștepta să te ducă la operă”. Așa că în cazul în care ai luat un bărbat care nu s-a arătat niciodată prea romantic, nu te aștepta ca el să devină, cu timpul. Se mai întâmplă și să vă obișnuiți atât de mult unul cu celălalt și cu aveți de oferit, încât să nu mai simți bucuria de a fi împreună așa cum era la primele întâlniri.

Sursa foto: bloglovin.com