Câștigă aliați și testează-l

Este util să-ți câștigi ca aliați familia, prietenii sau oamenii pe care îi admiră partenerul ei și ale căror păreri conteaza pentru el. În acest fel concepțiile lui referitoare la o nouă căsătorie se pot schimba indirect prin sfaturile primite de la ei. Aceștia ar putea să observe că ești o persoană minunată și că vă potriviți bine. Ca urmare, i-ar putea spune că ar merita să facă o nouă încercare.

Află de ce nu vrea să se căsătorească

Este importantă și viziunea lui despre copii. Daca nu are și își dorește sau dacă vrea să aibă unul și cu tine, este un avantaj care vă poate duce la altar. Totuși, este bine să conștientizezi că amprenta pusă de ultima căsătorie poate fi atât de puternică, încât ea nu va reuși să îl facă să își dorească să se însoare din nou.

Când e mai bine să renunți

psihoterapeut Tedy Creștin, Tel: 0726.852.395

psihoterapeut Tedy Creștin, Tel: 0726.852.395

”Dacă ai făcut eforturi sincere, calde și autentice de a-l înțelege, ajuta și susține, iar el continuă să nu își dorească să aduceți relația voastră la un alt nivel, nu ține cont de dorința ta, evită discuțiile pe această temă, întreține confuzia și ambiguitatea, nu dorește copii, se uita des și dupa alte posibile partenere sau, pur si simplu, nu dorește să se implice mai mult, atunci ar fi mai bine să renunți la această relație. Motivele pentru care ai alege să rămâi ar putea fi comoditate, obișnuință, frică de viitor, etc). Dar trebuie să știi că nu vei fi implintă în această relație.”

Sursa foto: 123rf.com / Konrad Bak