Ce face o domnișoară de onoare profesionistă

Astfel, Tiffany Wright a devenit domnișoară de onoare profesionistă. Pentru 125 de lire pe oră, ajută miresele stresate și are grijă ca nuntașii să fie toți mulțumiți. Printre atribuțiile ei se numără împăcarea rudelor supărate, scrierea discursurilor și animarea petrecerii. În plus, poate organiza petrecerile de logodnă, pentrecerea burlăcițelor, poate ține legătura cu oaspeții pentru confirmări etc.

Tiffany Wright, domnișoară de onoare profesionistă

Tiffany Wright, domnișoară de onoare profesionistă

În ziua cea mare, este prezentă pentru a se ocupa de orice problemă poate apărea – de la aranjarea rochiei miresei și până la ridicarea buchetului de la florărie. Ea nu este un organizator clasic de nunți, ci, mai degrabă, un ajutor al miresei, aflat tot timpul în preajma ei.

Tu ai vrea să te căsătorești, dar prietenul tău nu… Ce faci în cazul acesta?

Cum a ajuns Tiffany să facă jobul de domnișoară de onoare profesionistă

Afacerea se pare că este un succes. Multe mirese stresate apelează la ea. Firmele care organizează nunți nu se ocupă de detaliile pe care le are ea în vedere, iar prietenele miresei nu au, de obicei, tactul și experiența necesară pentru a fi cu adevărat de ajutor. Așa că atunci intră în scenă ea, domnișoara de onoare profesionistă, informează Daily Mail. În plus, Tiffany mai are o afacere numită romance expert, prin care ajută bărbații să transforme cererea în căsătorie într-un eveniment memorabil.

Tiffany s-a căsătorit în 2012 și a trecut ea însăși prin stresul pe care îl presupune propria nuntă. După ce a vorbit cu alte câteva prietene care s-au măritat sau care urmau să facă pasul, și-a dat seama că domnișoara de onoare profesionistă ar putea salva situația. Nu-i poți cere unei prietene să fie mereu la dispoziția ta, dar o persoană plătită și care știe ce presupune această treabă ar fi mult mai eficientă.

Citește și:

Tortul de nuntă – Sfaturi care te pot ajuta în alegerea lui

Sursa foto: 123rf.com, theundercoverbridesmaid.co.uk