Specialiștii de la universitățile Oxford și Exeter au monitorizat un număr de 700 de femei care doreau să conceapă un copil.

Ei au dorit să observe dacă dieta alimentară poate influența sexul viitorului bebeluș.

Ele au completat zilnic chestionare cu ceea ce au mâncat. Se pare că mămicile care au avut mese copioase au avut șanse mai mari de a da naștere unui băiețel.

Specialiștii recomandă aceste mese viitoarelor mămici cu cel puțin o lună înainte de a concepe bebelușul.

Află de ce este bine să consumi ciuperci la micul dejun

Dieta alimentară pentru a naște băiat sau fată

Ce mănânci ca să naști un băiat

Dieta pentru concepția unui băiat nu este deloc complicată și nu necesită nici un efort cu partea gătitului sau a selecției produselor.

Principalul lucru – de a crea condiții optime în corpul masculin și feminin pentru debutul sarcinii, oferind celulelor sexuale substanțele biologic active necesare prin alimente.

În stadiul pregătirii prealabile, soții ar trebui să mănânce în mod corespunzător. Perioada de preconcepție este importantă.

Acest lucru va ajuta la crearea celor mai bune condiții în organism pentru a forma celule germinale sănătoase și viabile care sunt implicate în procesul de fertilizare.

În plus, o dietă specială pentru concepție poate deveni un factor important în planificarea unui copil al sexului dorit.

Pentru a asigura nașterea unui băiat sau a unei fete, trebuie să țineți cont de cantitatea de oligoelemente provenite din alimente în corpul unui bărbat și o femeie.

Factorii de reproducere importanți vor fi:

-potasiu;
-calciu;
-magneziu;
-sodiu.

Dacă schimbați raportul dintre unele minerale și daunele altora, atunci puteți crește probabilitatea nașterii copilului pe care viitorii părinți îl visează.

Toate oligoelementele în cantități diferite sunt în alimente. În special, dieta pentru concepția unei fete implică o creștere a dietă a produselor care conțin calciu și magneziu.

Orice opțiune de dietă nu este o restricție alimentară, ci o selecție eficientă și adecvată a alimentelor pentru a ajuta corpul la anumite momente din viață.

Acest lucru se aplică pe deplin pentru ambii participanți în viitorul apariției unei noi vieți.

Dacă vrei să dai naștere unui băiat, trebuie să ai mai mult potasiu și sodiu în alimente.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că mesele bogate în calorii sunt de ajutor în acest sens.

Viitoarele mămici care au un nivel ridicat al glucozei în sânge și consumă alimente nutritive fortificate (precum cerealele sănătoase la micul dejun) au șanse să nască un băiat.

Acest lucru se datorează faptului că embrionii de băieți nu sunt la fel de durabili ca embrionii de fată și necesită mai multă energie și substanțe nutritive pentru a se implanta și dezvolta.

Anemia din lipsă de cupru afectează mulți copii

Dieta alimentară pentru a naște băiat sau fată

Oamenii de știință nu au verificat cauza exactă a acestor descoperiri, dar fac un cred că alimentele bogate în calorii și nutrienti ajută.

Acest meniu este important în preconcepție, dar și în perioada concepției.

Dieta alimentară ar trebui să conțină citrice, banane, gustări sărate, cereale, alimente bogate în glucoză, în zinc, ciuperci.

La începutul sarcinii nu este de dorit să se acorde prioritate unei mese și să se renunțe la cealaltă. Fiecare masă contează. Mai ales și ce consumi.

Pentru creșterea și dezvoltarea normală a fătului sunt necesare toate tipurile de minerale și vitamine, deci după concepție este necesar să se mănânce variat.

Când miracolul – nașterea unei noi vieți sa întâmplat deja, atunci nici o dietă nu poate schimba genul fătului.

Alimentele pe care le consumați contribuie la echilibrul pH-ului secrețiilor vaginale și pot influența sexul bebelușului.

Teoria a fost testată independent prin plasarea spermei în flacoane care conțineau lichid vaginal la diferite niveluri de aciditate.

Ceea ce a descoperit a fost că, cu cât fluidul vaginal este mai alcalin, cu atât mai mari sunt șansele de a face băiat.

Mâncați o mulțime de fructe, legume și legume cu frunze. Obțineți proteinele din ouă, nuci și semințe.

Mănâncă numai cantități foarte mici de uleiuri, lapte și boabe rafinate, deoarece acidifiază corpul. Bea multă apă.

Tații îți pot îmbunătăți calitatea spermei pentru a concepe un băiat prin administrarea a 9 miligrame de zinc pe zi sub formă de suplimente sau direct din alimente.

O cafea mai tare băută cu 10-15 minute înainte de concepție va ajuta spermatozoizii să fie și mai energici.

Trucuri pentru a calma arsurile stomacale în sarcină

Dieta alimentară pentru a naște băiat sau fată

Dacă vrei să naști fetiță

Nu există o metodă naturală care să vă garanteze că veți concepe o fetiță. Dar poți face anumite încercări.

Femeile poartă întotdeauna cromozomul X în ovulele lor. Bărbații poartă atât spermatozoizi purtători de X (femei), cât și Y (bărbați).

Când spermatozoizii purtători de X penetrează ovulul, copilul va fi fată.

Dacă spermatozoidul purtător de Y penetrează ovulul, copilul care se va naște va fi un băiat.

Cărțile „Cum să alegi sexul bebelusului tău” de Dr. Landrum B. Shettles și „Dieta preconcepției de gen” de Sally Langendoen explică cum poți face din corpul tău un mediu mai favorabil spermei cromozomului X, crescând astfel șansele tale de a concepe o fetiță.

Ce trebuie să mănânci ca să concepi o fetiță

Un studiu recent a monitorizat 172 de cupluri care au vrut și fete în familie, după ce au dat naștere unor băieți.

S-a constatat că mamele pot crește probabilitatea de a naște o fetiță prin includerea fructelor și legumelor în dieta zilnică.

Teoria este că nivelul de minerale din sânge poate afecta ovulul nefertilizat. El va fi mai receptiv la cromozomii X și Y.

Cercetătorii au descoperit că aproximativ 80% dintre cuplurile studiate au conceput fete după consumarea unei diete bogate în calciu și magneziu în săptămânile înainte de concepție.

Dieta include alimente cum ar fi fructe, brânză, legume cu frunze și orez.

Participanților li s-au dat suplimente.

În plus, femeile au evitat alimentele bogate în potasiu și sodiu, cum ar fi bananele și cartofii, deoarece se crede că sunt mai „prietenoase” cu băieții.

Mâncați alimente bogate în calciu, cum ar fi laptele, iaurtul, brânza, broccoli si fasolea.

Includeți o mulțime de alimente bogate în magneziu, cum ar fi anghinarea, orzul, migdalele și spanacul.

Evitați alimentele bogate în sodiu și potasiu, deoarece acestea vor avea o influență directă asupra mucusului cervical la femei.

Se crede că mucusul cervical este alcalin, iar dieta poate influența capacitatea spermei de a înota și a fertilizării.

Pentru a naște fete, mucusul cervical trebuie să fie mai acid.

10 provocări pentru femeile însărcinate iarna și cum pot să le facă față

Dieta alimentară pentru a naște băiat sau fată

În cazul în care mâncarea influențează mucusul cervical, se crede că poate ajuta la selectarea sexului unui copil la momentul concepției.

Sunt necesare mai multe studii pentru a oferi o mai bună înțelegere a procesului.

Participanții la studiu au fost, de asemenea, rugați să conceapă la un anumit punct din ciclul lor, cu trei până la patru zile înainte de apariția ovulației.

Motivul pentru aceasta este că „sperma de sex masculin”, care poartă cromozomul X, are înotători mai rapizi, dar și ei mor mai repede.

Spermatozoizii de sex feminin, care poartă cromozomul X, rămân în zonă mai mult.

Dacă încercați să concepeți înainte de ovulație când ovulul este eliberat, sperma de sex feminin poate fi singura care a plecat odată ce ovulul este gata de fertilizat.

Cercetătorii acestui studiu cred că dieta a avut un impact mai mare asupra rezultatelor decât timpul de conceptie.

Rezultatele au fost uimitoare – 32 de femei au încheiat procesul de cinci ani și 26 dintre ele au conceput fete.

Annet Noorlander, biolog care a condus cercetarea, a spus: „Oamenii știu că dacă fac tot ce am sugerat, șansele lor de a avea o fată se vor îmbunătăți dramatic.”

„Această metodă este experimentală, dar am dovedit că funcționează „, a adăugat biologul.

5 alimente care afectează negativ dispoziția copilului

Dieta alimentară pentru a naște băiat sau fată

Aveți relații sexuale cu două sau trei zile înainte de ovulație pentru a permite spermatozoizilor masculi Y de cromozom Y să moară mai repede.

Nu mai face sex decât după ovulație. Spermatozoizii de sex feminin cromozomi X sunt mai lenți, dar trăiesc mai mult, ei vor avea acum o șansă să ajungă la ovul.

Evitați să aveți orgasm, pentru a menține vaginul mai acid, deoarece spermatozoizii purtători de X preferă un mediu acid.

Evitați pozițiile sexuale care implică o penetrare profundă, deoarece sperma de sex feminin poate face o călătorie lungă la ovul mai ușor decât sperma masculină care va muri repede.

Încercați poziția misionarului cu o strategie de penetrare superficială pentru a depune sperma departe de intrarea cervicală.

Amintiți-vă că aceste metode pot fi distractive pentru a încerca și pot crește șansele de a naște bebelușul dorit, dar nu există o metodă naturală care să garanteze un băiat sau o fetiță.

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

Sursa foto