Uleiul esențial de lavandă are un miros care ajută relaxării, are proprietăți minunate pentru corp și minte și nu ar trebui să-ți lipsească din casă.

În timp ce ceaiul de lavandă te va calma și-ți va oferi un somn mai bun, uleiul esențial de lavandă îți va ajuta corpul și mai mult.

Uleiul esențial de lavandă, baie de detoxifiere și relaxarea psihicului

Lavanda este cunoscută pentru proprietățile sale de calmare, de aceea este cu mult mai folosită în uleiurile de masaj față de altele.

Studiile privind beneficiile lavandei arată că mirosul acesteia cresc undele alfa în partea creierului responsabilă de relaxare.

Inhalațiile cu ulei de lavandă reduc stresul și anxietatea.

Pune 1-2 picături de ulei esențial de lavandă în palmele tale și bucură-te de miros.

Poți amesteca câteva picături cu apă pentru a împrospăta mirosul așternuturilor, dar și pentru a avea un somn liniștit.

Elimină toxinele

Lavanda are antioxidanți puternici și previne apariția semnelor negative când ne expunem unui mediu toxic.

Pentru o baie detox trebuie să adaugi în apa de baie o mână de sare epsom și 10 picături de ulei esențial de lavandă. Apelează la acest procedeu o dată pe săptămână, 20 de minute.

Sarea epsom ajută și ea la eliminarea toxinelor din corp, la relaxare, la echilibrarea pH-ului pielii.

Baia cu ulei esențial de lavandă îmbunătățește și circulația, ajută la oxigenarea organismului, are beneficii pentru sănătatea inimii.

Te poți bucura de acest tratament tip spa la tine acasă fără să plătești prea mulți bani. Păstrează-ți și gândurile senine și vei vedea că te vei simți cu mult mai bine ca înainte.

O baie cu ulei de lavandă te va calma, relaxa, va elimina toxinele, te va scăpa de insomnie, de durerile de cap, greață, migrene și multe altele.

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

Sursa foto