Desene animate de Crăciun pe care le poți vedea gratis online: Visul Annabelei (1997)

Visul Annabelei (titlu original: Annabelle’s Wish) este un film de Crăciun, de animație, american din 1997 regizat de Roy Wilson. În rolurile principale joacă actorii Randy Travis, James Lafferty și Jim Varney. Este o poveste emoționantă despre prietenie și sacrificiu. Un băiat primește un cadou neobișnuit de Crăciun: o văcuță. Nici animalele nu sunt ocolite de Moșul cel bun. Micuțul animal primește în dar o fundă roșie cu clopoțel, dar și un dar mai puțin obișnuit.

https://www.youtube.com/watch?v=MOWmCBd2kDk

Pentru cei mici, gasesti aici cele mai bune filme de Craciun pentru copii!

Desene animate de Crăciun pe care le poți vedea gratis online: Poveste de Crăciun

Poveste de Crăciun are titlul original A Christmas Carol. Există numeroase ecranizări animate ale frumoasei povești scrisă de Charles Dickens. Îți propunem mai jos să te delectezi și să-ți răsfeți familia cu două dintre ele:

https://www.youtube.com/watch?v=a0ZJIFEb3A0

https://www.youtube.com/watch?v=iN6IMZFwY50

Desene animate de Crăciun pe care le poți vedea gratis online: Anul fără Crăciun (1974)

Titlul originar: The year without Santa Klaus. Atunci când un Moș Crăciun obosit și deprimat se gândește să nu participe la Sărbătoare, doamna Crăciun și elfii se străduiesc să-i schimbe hotărârea.

https://www.dailymotion.com/video/x2chays

Vezi si cele mai frumoase filme de Craciun!

Desene animate de Crăciun pe care le poți vedea gratis online: Moș Crăciun vine în oraș

În Santa Claus Is Comin’ to Town, poștașul ne povestește despre un bebeluș pe nume Kris care a fost lăsat pe treptele casei familiei Kringle, fabricanți de păpuși. Atunci când Kris a crescut, el vrea să livreze jucării tuturor copiilor din oraș. Dar primarul nu vrea să-l lase din pură răutate. Și pentru a înrăutăți lucrurile, există un vrăjitor rău pe nume Winter care locuiește în apropiere. Vei vedea cum va reuși Kris să livreze jucăriile în aceste codiții vitrege.

https://www.youtube.com/watch?v=BVAc0FJdYoA

Desene animate de Crăciun pe care le poți vedea gratis online: Noaptea de dinaintea Crăciunului (1933)

Este un scurt metraj realizat de Walt Disney Productions. Face parte din seria Silly Symphony. Moș Crăciun este văzut livrând jucăriile făcute în atelierul său într-o casă plină de copii somnoroși. Jucăriile prin viață și dansează în jurul bradului.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com