Trebuie să știi care sunt cele mai frecvente greșeli în care persistăm și credem că au efect pozitiv asupra sexului opus.

Ce îi deranjează pe bărbați la femei. Cele mai frecvente greșeli

Sunt chinuri la care ne supunem pentru a plăcea bărbaților. Iar uneori, ei nu numai că nu apreciază eforturile noastre, ba chiar le displace rezultatul. De exemplu, pot considera că machiajul la care te-ai chinuit o oră te face să arăți ca un clovn. Unghiile de care ai avut atâta grijă le pot aduce aminte de cele ale unei vrăjitoare. Fustele foarte scurte pot arăta prea mult și altora și îți pot face partenerul gelos. Tocurile prea înalte îți fac piciorul să arate frumos (sau nu), dar sigur îl vor exaspera pe partenerul care trebuie să meargă alături de tine cu viteza melcului și să te susțină ca să nu cazi.

Surpriză! Cadoul de la el nu-ți place. Cum reacționezi?

Ce îi deranjează pe bărbați la femei. Cea mai mare nemulțumire

psihoterapeut Tedy Creștin, Tel: 0726.852.395

psihoterapeut Tedy Creștin, Tel: 0726.852.395

Am întrebat un bărbat, dar și psihoterapeut, ce anume îi deranjează pe ei la o femeie, dar ea continuă să facă acele lucruri crezând că așa se face plăcută. Tedy Creștin a răspuns: cei mai mulți se plâng că doamna lor ”întârzie pentru că încearcă să găsească în șifonier rochia perfectă, pentru că se machiază sau coafează prea mult timp. Ea dorește să arate cât mai bine, dar nu face decât să-l exaspereze pe partenerul care o așteaptă inutil, după părerea lui”. Totuși, în general, nu este vorba de probleme care nu pot fi depășite. ”Atunci când îți dai seama că ai întrecut măsura, poți detensiona situația și restabili echilibrul cu niște scuze sincere și explicații. Așa arăți că îl respecți și că îți pasă de el”, te sfătuiește specialistul.

 

Citește și: Ce vor bărbații. De fapt

Sursa foto: 123rf.com