Totuși, pentru ca atunci când te trezești din ”săptămâna oarbă”, viața ta să nu fie un chin, ar fi bine să ții cont și de rațiune atunci când îți alegi soțul. Pentru că o căsnicie nu înseamnă inimioare roz și o perpetuă Zi a Îndrăgostiților, ar fi bine să caști bine ochii. De aceea, este absolut necesar să aveți:

O prietenie solidă

Dacă vă place să petreceți timp împreună și nu vă mai săturați să vorbiți, sunteți pe drumul cel bun. Nu-l evita pe acel amic bun alături de care te distrezi, dar care te și ajută cu o vorbă bună și nu numai atunci când îți este greu. Faptul că sunteți atât de familiari nu este un impediment, ci un mare avantaj. Bineînțeles, trebuie să existe și atracție sexuală, dar, după ce fluturașii din stomac se vor mai liniști, vei avea alături un prieten de încredere.

Respect și încredere unul față de celălalt

Dacă nu respecți modul de gândire al celuilalt și independența lui, nu ai ce să cauți pe lângă el. Nu cauți un însoțitor care să nu-ți iasă din cuvânt, ci un om care să aibă propria libertate, propria gândire. Dacă este genul care este tot timpul în căutarea unei noi partenere, nu te gândi că tu îl vei ajuta să se ”cumințească”. Totodată, dacă ai văzut că este un om de încredere, nu-l sâcâi cu gelozia ta. Nu este nevoie să-l controlezi sau să-i faci crize de nervi pentru că ți s-a părut că s-a uitat prea mult la o alta.

Pasiuni și țeluri comune

Contrariile se atrag, dar, dacă nu ai prea multe în comun cu iubitul tău, relația voastră nu are șanse să dureze. În schimb, dacă aveți suficiente interese și hobby-uri comune, nu vă veți plictisi împreună și veți avea pentru ce să mergeți mai departe împreună.

Sursa foto: 123rf.com