Dar poate tu nu ai o soră și nu știi cu ce te-ar ajuta să știi mai multe despre o astfel de relație. Chiar dacă ai ști de ce e bine să ai o soră, tot nu ai putea să-ți cumperi una… Așa e, o soră nu se poate cumpăra, dar se poate câștiga. Nu e timpul pierdut să-ți găsești acea prietenă adevărată care să-ți fie ca o soră.

Nimeni nu va fi mai sinceră cu tine decât sora ta

Părinții sunt subiectivi, prietenii diplomați. Nimeni nu îți va spune adevărul verde în față ca o soră. Totodată, nu te va răni așa cum ar putea face o altă persoană critică din preajma ta.

De ce e bine să ai o soră – ai cu cine vorbi

Nimeni nu este un partener de discuție mai bun decât o soră. Îți va spune ce are pe suflet. Te va asculta cu atenție. Și veți putea rememora momente bune, mai puțin bune sau chiar amuzante împreună.

De ce e bine să ai o soră – este alături de tine orice s-ar întâmpla

Chiar dacă în copilărie îmbrățișările degenerau de multe ori în bătăi, o soră va fi alături de tine și la bine, dar mai ales la rău. Ai pe umărul cui să plângi și ai de la cine primi sfaturi.

De ce e bine să ai o soră – ai cu cine să te distrezi

Pentru copiii singuri la părinți nimic nu era mai rău decât să nu aibă cu cine se juca. Nu a fost așa în cazul tău. În prezent, dacă locuiți în același oraș, o poți suna oricând și puteți ieși doar voi două în oraș. Nu terbuie să aștepți până va avea cineva timp să iasă cu tine.

De ce e bine să ai o soră – ai cui să-i încredințezi secretele

Ți-e teamă că nu vei vei fi înțeleasă sau că secretele tale vor ajunge publice? Nu și atunci când ai o soră!

Dragoste și înțelegere

Te cunoaște atât de bine, cu toate defectele și calitățile tale, încât nu este nevoie să te ascunzi sau să încerci să pari altfel decât ești. Alături de ea te poți relaxa. Știi și că nu te va critica, așa cum mai fac părinții uneori și nu îți vada sfaturi nedorite.

De ce e bine să ai o soră – ai de la cine învăța

Chiar dacă tu ești sora mai mare, ai multe de învățat de la ea. Înveți foarte multe pe parcursul copilăriei din acțiunea cu sora ta.

Citește și: 5 filme pe care ar trebui să le vezi împreună cu sora ta

Sursa foto: Shutterstock