Atitudinea este totul atunci când vrei să cucerești un bărbat. Atunci când te consideri irezistibilă, este foarte posibil ca și cei din jur să creadă asta despre tine. Dar atunci când ești șovăitoare, aceasta se transmite și celorlați și nu reușești să te faci plăcută, mai ales de cel de care te simți atrasă, pentru că vei fi mai nesigură în prezența lui.

Prejudecăți care te trag în jos

Credințele inconștiente pe care le ai despre viața de cuplu nu sunt sub controlul tău. Dar le poți conștientiza și încerca să-ți controlezi gândurile și concepțiile pe care le ai. Cazi într-o capcană spunându-ți doar cei pe care nu-i placi sunt atrași de tine”. Cu acest gând în minte nu vei face decât să-ți valideziprofeția”. Ieși la întâlniri cu atitudinea că vei reuși și s-ar putea se întâmple.

Neîncrederea în calitățile tale

Pe lângă această problemă, ar mai putea fi una: este posibil să-ți pierzi interesul pentru un bărbat atunci când el începe să te placă. Această atitudine ar putea să vină tot dintr-un raționament greșit, dar adânc înrădăcinat în subconștientul tău: ”nu sunt suficient de bună”. Dacă cineva mă place, este clar că e un prost și cum să îmi doresc să fiu alături de un prost?

Nu te interesează cei care te plac

Mai este posibil să fie și dorința de a vâna și de a nu mai te simți atrasă atunci când ”vânatul” îți stă la picioare, dar acest fel de a fi este mai mult specific bărbaților. Vezi ce anume te face să-ți pierzi interesul în bărbații care te plac și ce poți face mai departe. Dacă este nesiguranța în calitățile tale, scrie-le pe o hârtie. Întreabă-ți și prietenii apropiați ca să te ajute. Știu, vei spune că defectele le întrec. Dar ține minte că nimeni nu este perfect și că nu există oameni care să nu facă greșeli. Nu mai fi atât de aspră cu tine însăți sau cu oamenii care te plac.

Sursa foto: 123rf.com