Copilașii au făcut liste și scrisorele pentru Moș Crăciun? Dacă au făcut listele, ați avut curajul să puneți pe hârtie și să calculați totul ca să vedeți la ce sumă, de multe ori exorbitantă, se ridică cadourile de Moș Crăciun? Toate sunt scumpe, nu-i așa?
Acum este momentul să facem cheltuieli inteligente. Cumpărăm acum jucării la preț redus și mai echilibrăm puțin bugetul care oricum se subțiază rapid în luna decembrie.
Ce propuneri avem noi?

Vărstă între 1 și 6 ani

Corturile de joacă sunt pe gustul tuturor, indiferent dacă vorbim despre băieței sau fetițe. Corturile de joacă sunt folosite în jocurile de-a indienii, de-a doctorul, de-a mama și de-a tata dar pot fi și locul unde o școală a ursuleților de pluș se desfășoară cu succes. Modelele care ne plac nouă sunt acestea:
Cort-de-joaca-pentru-copii-Piratul-Honk-Castel-40322-1
Cort Piratul Honk

Cort-de-joaca-pentru-copii-Doctorita-Plusica-81307-0
Cort doctorița plușică

Cort-de-joaca-pentru-copii-Frozen-Pop-Up-83274-0
Cort frozen pop-up

Cort-de-joaca-pentru-copii-Activity-43999-0
Activity

Jucării educative

Mulți părinți își doresc să îmbine utilul cu plăcutul chiar și atunci când vine vorba despre jucăriile celor mici. Și eu gândesc tot așa și îmi place ca jucăriile pe care le cumpăr pentru copii mei să aibă și o latură educativă, să nu fie doar amuzante.

Pentru copilașii cu vârsta între 1 și 3 ani, acest dinozaur este cadoul ideal:este haios, îi învață pe copii literele și culorile iar dacă cel mic apasă pe capul său, va cânta cântecul Alfabetului.Literozaurul-7225-3

Un cadou foarte drăguț, pentru copiii cu vârste între 3 și 6 ani este acest set de ștampile. Un set de ștampile, o tușieră și un teanc de hârtii și cel mic va face adevărate opere de artă…ștampilate.Set-de-stampile-Happy-Handle-8729-2

Indiferent dacă ai fetiță sau băiat, binoclul micului explorator va fi un cadou inspirat. Joaca de-a exploratorii sau de-a detectivii va fi mult mai incitantă cu acest binoclu!
Binoclul-micului-explorator-26398-0

Sursa foto:123rf.com