Dacă ești într-o relație sau ești îndrăgostită de cineva, pune-ți următoarele întrebări. Ele te vor ajuta să știi că ți-ai găsit sufletul pereche sau nu.

Cum știi că ți-ai găsit sufletul pereche: ”Îl accept și-l prețuiesc așa cum este el acum?”

Dacă te gândești vrei să-l schimbi, probabil că nu este sufletul tău pereche. Bine, ai putea să-l iei cu tine la munte sau să-l atragi să-i placă filmele tale preferate, dar nu-l poți schimba din temelii. Dacă te gândești că vei putea să-l ajuți să se lase de băutură, să devină mai harnic sau să fie un om mai vesel, mai bine nu intri într-o relație pe termen lung cu el. Cel mai probabil nu se va schimba, iar tu vei suferi.

Sufletele pereche există. Trebuie doar să ne dăm seama când le găsim!

Cum știi că ți-ai găsit sufletul pereche: ”Poți fi tu însăți alături de el?”

Crezi că poți să-i dezvălui și cele mai întunecate cotloane ale sufletului tău fără să-ți fie teamă? Te simți bine în preajma lui și te acceptă așa cum ești? Dacă în preajma lui nu trebuie să pretinzi că ești altfel decât ești tu de fapt, felicitări, ți-ai găsit sufletul pereche!

Cum știi că ți-ai găsit sufletul pereche: ”Există atracție între voi?”

Dacă nu te atrage fizic, poate fi un om extraordinar pe care să-l admiri, dar nu este partenerul potrivit pentru tine. Atracția sexuală nu este ceva ce apare cu timpul. Este ceva natural, organic. Este sau nu între două persoane și este importantă. Lipsa atracției fizice poate duce la infidelitate.

Află ce gândește cu adevărat despre tine!

Surssa foto: 123rf.com