Înscrie-ți copiii la diferite cursuri

Pentru orice fel de activitate vor opta, la întoarcere, cu siguranță, nu vor mai avea același chef de joacă cu care au plecat. Vor fi obosiți și tot ce vor vrea va fi o porție de mâncare și un somn. Așa că, încearcă și această metodă.

Lasă-i într-un weekend la bunici

O dată pe lună, acordă-ți acest privilegiu și trimite-i la bunici. Ce zici? Sună bine, nu? Două zile doar pentru tine și soțul tău, așa cum nu ați mai avut de ceva timp. Profită cât de mult poți. La întoarcerea copiilor acasă, cu siguranță îi vei primi cu zâmbetul pe buze.

Lasă-i să meargă în vizite

Nu le refuza această plăcere de a merge în vizită la alții copii. Gândește-te că e un bun prilej pentru tine de a te mai destinde puțin. O oră sau cât vor sta, ai și tu timp să te relaxezi în liniște.

Împarte treburile cu soțul tău

Simți că explodezi și pur și simplu nu mai ai niciun chef? Cheamă-ți ajutoare. Soțul este cea mai bună alegere. Te poate scoate din cele mai mari încurcături. Pune-l să se joace cu micuții sau să-i adoarmă, atunci când tu ai alte treburi de fă–cut și ei „te împiedică”. La urma ur–mei, nu numai tu ești responsabilă cu îngrijirea lor.

Ieși la plimbare

Când simți că nu mai suporți gălăgia și „dezastrul” din casă, îmbracă-i pe micuți și scoate-i la plimbare. E una dintre cele mai bune metode pe care o poți adopta în astfel de situații. Nu numai că îi vei face și pe ei fericiți, dar, cu această ocazie, ai și tu timp să te mai relaxezi. Nu uita că aerul curat îi obosește mai repede pe prichindei și te binedispune pe tine.

Sursa foto: 123rf.com