Stabiliți câteva reguli

După ce ați făcut pasul căsătoriei, inevitabil, vei ajunge să-l cunoști din ce în ce mai bine pe cel de lângă tine. O bună metodă este să stabiliți de la început câteva reguli, pe care să le respecte fiecare dintre voi. Astfel, veți putea evita micile ciondăneli, legate de tabieturi.

Evitați monotonia

Chiar dacă sunteți împreună de mult timp, încearcă să nu spui „m-am plictisit”. Din contră,
poți face chiar tu ceva în acest sens. Convinge-l să mergeți undeva în oraș, în parc sau chiar la munte sau la mare. Dacă nu vrea, uitați-vă împreună la un film sau chemați pe la voi niște prieteni a căror prezență vă face plăcere amândurora. În acest fel nu se va instala niciodată monotonia.

Nu lăsa profesia să intervină în relație

O zi obositoare la serviciu poate să-ți dea o stare de indispoziție și acasă. Încearcă să nu lași profesia să intervină în relația dintre tine și soțul tău! Specialiștii afirmă că din cauza atmosferei care se creează, apar tensiuni ce se răsfrâng și asupra activității sexuale.

După ceartă, nu dormiți separat

Oricât de serioasă ar fi o ceartă între voi, este indicat să dormiți în același pat. Atingerile neinten-
ționate de peste noapte dau o stare de bine, iar a doua zi se va trece mai repede peste conflict.

Nu vă privați de romantism

După trecerea anilor, de cele mai multe ori există deja și copii. Însă chiar și așa, tu și soțul tău trebuie să formați un cuplu. Asigură-te că cel puțin un weekend pe lună va fi numai al vostru. Iar un mic cadou, pe care știi că celălalt și-l dorește, nu va face decât să-ți surprindă în mod plăcut „jumătatea”. Îi vei arăta astfel că îți pasă și ții cont de dorințele sale.

Sursa foto: 123rf.com