Relația la distanță nu e imposibilă

Multe persoane, poate și tu, experimentați ceea ce înseamnă o relație la distanță. Ce ar trebui să stea la baza unei astfel de relații? Realismul, onestitatea, dorința și, mai ales, iubirea. Atunci când știi că așteptarea are un sfârșit, timpul zboară ceva mai repede și pare că este mai ușor să treci peste momentele de așteptare. Cum va fi viața ta dacă iubitul se află la mii de kilometri distanță? Uneori parcă nimic nu poate suplini nevoia zilnică de a vedea sau de a îmbrățișa persoana iubită. Este greu, însă nu imposibil. O relație de acest gen funcționează doar în măsura în care vrei să o faci să funcționeze.

Fii tu însăți

Un prim sfat este să fii tu însăți, să discuți sincer și deschis despre sentimentele tale legate despre această situatie. Cădeți de comun acord în anumite privințe, chiar dacă este vorba despre programul fiecăruia dintre voi. Nu încerca să devii altcineva doar pentru a-i face pe plac. Și încă ceva! Gândește-te că absența vă poate face să deveniți și mai îndrăgostiți, atâta timp cât intervalul petrecut departe îl veți folosi arătându-vă reciproc cât de mult însemnați unul pentru celălalt.

Încearcați să aveți activități comune

Chiar dacă nu sunteți fizic în același loc, puteți împărți numeroase lucruri. Puteți privi în același timp un film și să discutați ulterior despre secvențele care v-au emoționat sau v-au amuzat.

Arată-i că ți-e dor

Există multe moduri prin care poți spune „te iubesc”. Trimite-i o melodie cu versuri sugestive, un mesaj pe internet sau telefon de „noapte bună” sau „bună dimineața”. Dacă vrei să fii și mai romantică, scrie-i o scrisoare, pe care s-o parfumezi cu esențele tale preferate.

Sursa foto: 123rf.com