Cum îți dai seama din timp dacă o relație va dura. Ce îți spune instinctul

Uneori, nu ne ascultăm instinctul atât cât ar trebui. Dacă totul pare că este bine, dar tu simți vă este ceva în neregulă, ar fi bine să fii mai atentă. Poate nu este nimic și sunt doar temeri din trecut, dar poate că lucrurile nu sunt atât de bune pe cât ar părea. Vezi cum se poartă cu tine, dar și cu cei dragi, mai ales cum își tratează mama sau sora. Fii cu ochii deschiși și observă dacă are anumite manifestări care te pot pune în gardă, dacă își pierde foarte ușor cumpătul, dacă dă semne că este violent etc. Ori poate este foarte galant cu sexul opus și pare că încă este în căutare. Toate acestea pot fi semne care să-ți dea de gândit că poate mai bine nu-ți faci prea multe speranțe.

De ce nu e bine să începi o nouă relație imediat după divorț

Cum îți dai seama din timp dacă o relație va dura. Ce spun prietenii tăi despre el

Prietenii sau familia te cunosc de mai mult timp. Chiar dacă ție ți se pare că exagerează, ei pot vedea mai clar dacă este ceva în neregulă cu noul tău partener. Nu vei face neapărat ce zic ei, dar este bine să-i consulți și să fii atentă la temerile lor.

Cum îți dai seama din timp dacă o relație va dura. Simți că poți fi tu însăți în preajma lui

Este minunat să fii lângă o persoană în preajma căreia să te simți în largul tău. Este important să simți că poți fi tu însăți, că nu e nevoie să te schimbi, să-i ascunzi ceva sau să fii altfel. Dacă el pretinde că vrea să te schimbi ca să îi fii pe plac să nu crezi că mai târziu va fi mai bine. Nu suntem perfecți și întotdeauna e loc de mai mult, dar dacă un bărbat vrea ca tu să-ți modifici felul de a fi pentru a-i fi pe plac nu pe tine te dorește.

Citește și: Cele 5 etape prin care trec cuplurile la începutul relației

Sursa foto: 123rf.com