O relație în care a intervenit o altă femeie este compromisă și nu mai poate fi reparată decât în situații excepționale. Dacă bănuiești că partenerul tău de viață îți este infidel, grijile și îndoielile îți pot da o stare permanentă de nervozitate și de irsacibilitate. De ce să trăiești cu incertitudini permannte, când aflarea adevărului este atât de simplă? Iată ce ai de făcut:

  1. Cea mai sigură metodă prin care poți afla ce face când nu este cu tine

Un comportament distant și rece îți poate da de înțeles că poate are parte de tandrețe din altă parte, întârzierile repetate pot fi și ele în măsură să-ți ridice întrebări, dar nimic nu se compară cu o metodă sigură de a afla exact ce face când nu este cu tine.

Folosește un astfel de dispozitiv care nu dă greș pentru a afla ce pune la cale atunci când nu este acasă. Cu ajutorul lui te vei convinge dacă el este sau nu sincer cu tine și vei avea și o dovadă clară atunci când îl vei confrunta. O astfel de metodă poate fi considerată radicală, însă te va ajuta să-ți găsești liniștea, indiferent care este răspunsul pe care îl vei afla.

  1. Este recalcitrant și pare mereu cu gândul în altă parte

Îl întâmpini la ușă când ajunge acasă sau îl suni pentru a vedea ce mai face, iar el este mereu nervos și pare deranjat de tine? Ar putea fi vorba despre o perioadă stresantă la serviciu sau ar putea fi vorba despre un motiv mai serios, poate chiar o altă femeie.

Dacă orice gest al tău pare că îl deranjează, este mereu acid și nervos și pare cu gândul în altă parte, s-ar putea să aibă ceva de ascuns. Chiar și dacă nu este neapărat vorba despre o relație paralelă, ceva este, în mod cert, în neregulă în relația voastră. Dacă acest tip de comportament continuă, e cazul să purtați o discuție foarte serioasă despre viitorul vostru.

  1. Se panichează când pui mâna pe telefonul lui

Devine, brusc, foarte nervos când pui mâna pe telefonul lui? Ar putea fi un semn că are ceva de ascuns. Într-o relație este uzual să te uiți la ceas sau să verifici vremea pe telefonul lui doar pentru că este mai la îndemână, dar dacă devine neliniștit și agitat când faci asta, e cazul să te întrebi dacă nu cumva are în telefon ceva compromițător. Dacă nu ar avea nimic de ascuns, nu ar avea nicio problemă ca tu să folosești telefonul său pentru diverse lucruri, nu-i așa?

  1. În ultima vreme este mult mai preocupat de felul în care arată, și-a schimbat stilul vestimentar și este foarte atent la ținutele sale

Dacă în ultima perioadă pare tot mai preocupat de felul în care arată, își cumpără haine mai des decât o făcea înainte și și-a schimbat puțin stilul vestimentar, e semn că vrea să impresioneze pe cineva. Desigur, poate fi vorba și de nevoia firească să-și îmbunătățească aspectul fizic, însă, dacă până acum nu-l preocupa deloc asta, iar în ultima vreme merge mai des la mall decât tine, e cazul să-ți pui niște întrebări.

Nu uita că, în final, comunicarea rămâne arma supremă a unui cuplu solid. Discută cu el despre îndoielile pe care le ai, s-ar putea să descoperi că temerile tale nu sunt întemeiate.

Sursa foto: Shutterstock