Oamenii care au o viață sexuală activă și satisfăcătoare sunt mai fericiți și într-o formă fizică mai bună. Aceasta ajută și viața de cuplu, care devine mai armonioasă. Nu există un număr standard de ”seri romantice” recomandate, însă specialiștii au observat la cei care aveau relații intime de cel puțin două ori pe lună o stare psihică mai bună și faptul că erau mai rezistenți la stres. Află cum poți să-ți îmbunătățești viața sexuală chiar din seara aceasta!

Cum să-ți îmbunătățești viața sexuală chiar din seara aceasta: încearcă să-i faci plăcere partenerului

Pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală, psihoterapeutul Tedy Creștin îți recomandă să-ți pui întrebarea: ”Ce pot face eu în seara aceasta pentru a-i face plăcere partenerului? Care este limita până la care pot să merg fără să mă simt îngrozitor după aceea?” Gândește-te, în primul rând, la satisfacția lui și abia apoi la a ta. În al doilea rând, spune ceea ce ai avea nevoie ca să te simți și tu mai bine. Nu ține secret faptul că ai nevoie de un preludiu mai lung sau că ți-ar plăcea să fii atinsă în anumite locuri.

Află ce să mănânci pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală: Alimente care sporesc libidoul și îmbunătățesc viață sexuală

Fă din viața ta sexuală o prioritate

Cum să-ți îmbunătățești viața sexuală chiar din seara aceasta, trebuie să o transformi într-o prioritate. Lucrurile cărora le dai importanță în viața ta ajung să fie realizate. Celelalte așteaptă cuminți să le vină rândul, dar uneori se întâmplă să nu le vină niciodată sau mult prea rar. Încearcă, de exemplu, să gătești o rețetă mai puțin complicată și nu mai curăța obsesiv baia pentru a avea mai mult timp de dragoste. Ai putea vorbi cu soțul tău să vă faceți un scop în a fi împreună o seară pe săptămână. Nu înseamnă neapărat că veți face sex, dar vă veți rezerva două-trei ore pe care să le petreceți așa cum vă doriți. Puteți ieși să vedeți un film sau să stați acasă la un pahar de vorbă. Ce va urma depinde de voi. Aceste momente vă vor îmbunătăți relația în general și viața sexuală în particular.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com