Fii sinceră și cu tine însăți: dacă ideea lui este mai bună, nu ține cu tot dinadinsul să fii tot timpul cea care are ultimul cuvânt. Pe de altă parte, alege-ți cu grijă „cauzele” pentru care să lupți. Nu poți câștiga tot timpul, așa că selectează anumite decizii la care chiar ții foarte mult. Altfel, s-ar putea să pierzi chiar atunci când îți doreai cel mai mult o victorie.

Cedează când este cazul

Gândește-te și la faptul că, uneori, este mai important să aveți liniște decât orice altceva. În cazul în care nu cădeți de acord, nu te lăsa condusă de sentimente, nu încerca să îl șantajezi, să începi o ceartă sau să îl cicălești în mod constant. Chiar dacă ar putea ceda pentru a avea liniște, sigur nu va fi bine pe termen lung. Este de preferat să nu domnească în casă o atmosferă încărcată.

Trucuri de manipulare ca să facă ce vrei tu

Un truc pe care îl poți folosi este să îl determini să declare în fața familiei sau a prietenilor care este cristina radulescu-ion psihologpoziția lui față de decizia care trebuie luată. Poți manipula ușor părerea celorlați aducând argumente în favoarea alegerii tale, dar spunându-le ca și cum ar fi ideile soțului tău, astfel încât ceilalți să-ți dea dreptate. Astfel, cel mai probabil el se va comporta ulterior în concordanță cu ce a declarat în fața oamenilor, chiar dacă la început nu era de acord. Și există nenumărate tehnici de «manipulare», pe care cele mai multe femei le cunosc din instinct sau le învață cu timpul. Dar, mai presus de acestea și de lupta pentru a avea dreptate, ar trebui să fie respectul și comunicarea sinceră în cuplu.”

Sursa foto: 123rf.com /