Ca părinte, când vine vorba să-i cumperi haine bebelușului parcă nici nu mai contează dacă are nevoie de unele noi sau nu.

Cei mai mulți părinți ajung să-i facă nou-născutului o garderobă impresionantă, iar în cele din urmă nu va ajunge să îmbrace pe toate.

De fiecare dată când ieșiți la shopping, cu singuranță ochiți și ceva frumos pentru cel mic. Îl luați pentru că vă place vouă, dar nu neapărat pentru că are nevoie de respectivul lucru.

Cum să adormi bebelușul rapid. Cea mai ingenioasă idee a unui tătic

Cum îi cumperi haine bebelușului în primii ani de viață

Trebuie să țineți cont că cel mic crește destul de repede, iar hainele de luna aceasta s-ar putea să nu-i mai fie bune peste 30 de zile.

Cei mici poartă o mărime pentru o anumită perioadă de timp, după care se modifică.

Astfel, toate costumașele, rochițele sau alte lucruri drăgălașe le vor fi mici și veți fi nevoiți să le dăruiți altora care au nevoie de ele.

Bebelușii sunt diferiți în ceea ce privește corpul și dimensiunile. Unii bebeluși poate să nu poarte haine de nou născuți și să treacă direct la categoria următoare.

Și măsurile hăinuțelor diferă de la un brand la altul, iar asta este cam de neplăcut pentru părinți.

Un nou născut poate purta în primele zile de viață haine pentru cel care are două săptămâni sau chiar 1-2 luni. Depinde de bebeluș.

Fiecare părinte are dreptul de a decide pe ce să dea banii și, mai ales, câți bani să dea pe hainele bebelușului.

Trebuie luat în considerare și cât de des îl schimbați, cât de mult iese afară, mediul în care trăiește, etc.

Cum un bebeluș poate fi schimbat de 10 ori pe zi cu haine noi, la fel de bine s-ar descurca și cu 2 rânduri de hăinuțe.

În loc să cheltuiți foarte mulți bani, lunar, pe haine, le puteți cumpăra puțin mai mari decât vârsta actuală a copilului.

Care dintre gemeni se naște primul are o importanță deosebită. Cine decide asta?

Un bebe își păstrează mărimea la hăinuțe cel mult 3 luni

În acest fel, îi puteți cumpăra haine bebelușului pentru 6 luni.

De cele mai multe ori este indicat să cumpărați haine bebelușului cu cel puțin 1-2 măsuri mai mari. În acest mod vă folosiți de hăinuțe pe o perioadă mai lungă.

Și mărimea lor diferă, la fel ca în cazul adulților. Sunt adorabili în hăinuțe în miniatură, dar cu banii economisiți puteți face multe alte lucruri.

La fel de bine vă puteți sfătui cu medicul bebelușului în ceea ce privește ritmul de creștere pentru a vedea ce hăinuțe îi luați.

Și nu aruncați hăinuțele vechi la gunoi. Știm că cele mai multe mămici ajută alte mămici și bebeluși care au nevoie de lucrușoare.

Ce nu îi mai vine acum bebelușului tău se poate să i se potrivească perfect altui bebeluș.

Sursa foto