Cum poți folosi internetul pentru a trece mai ușor peste despărțire când e dificil să o iei de la capăt

Este foarte greu să-ți revii după despărțire, mai ales dacă vine după o relație foarte lungă. Viața ta socială era, probabil, foarte mult legată de cea a partenerului. Aveați același grup de prieteni, mergeai doar cu el la anumite evenimente… Este dificil să o iei de la capăt singură. Ce te faci dacă ești și într-un capăt de lume unde nici nu cunoști foarte mulți oameni? Internetul ar putea fi soluția salvatoare.

Povestea unei femei a împărțit internetul în două tabere. Cu cine a început o relație la doar două luni de la moartea soțului ei

Cum poți folosi internetul pentru a trece mai ușor peste  despărțire: izvor nesecat de informații

Atunci când vrei să-ți găsești un nou partener, ține cont că nimeni nu își dorește să fie persoana de sacrificiu, pe care doar o folosești pentru a-l uita pe celălalt. Nu-i spune mereu cât de grozav era fostul. Însă majoritatea bărbaților apreciază femeile interesante, implicate în multe proiecte, care au cunoștințe și informații din multe domenii, un scop în viață bine definit și care au mereu ceva interesant de spus. Aici te poate ajuta internetul, acest izvor nesecat de informații unde poți citi, de exemplu, articole de psihologie. Poți reflecta la ce ți s-a întâmplat prin prisma lor. Poți intra în vorbă cu alți oameni pentru a împărtăși diverse experiențe.

Cum poți folosi internetul pentru a trece mai ușor peste  despărțire: Atenție la capcane!

psihoterapeut Tedy Creștin, Tel: 0726.852.395

psihoterapeut Tedy Creștin, Tel: 0726.852.395

Contrar unor prejudecăți mai vechi, Internetul este un mijloc de socializare și de comunicare, mult mai ieftin și accesibil decât o ieșire în oraș. Sigur, atunci când îți găsești dragostea în acest mod, o relație nu poate rămâne mult timp la stadiul de chat. Dar în mod clar, oamenii se pot cunoaște virtual, pot schimba opinii despre lume și viață și pot vedea dacă merită să se întâlnească în realitate. Trebuie să fii atentă și să nu te entuziasmezi prea tare de la început. ”Persoane care potrivite atunci când corespondează online nu se potrivesc în viața reală. Mulți bravează în spatele ecranului de calculator și proiectează imagini care nu sunt reale sau oferă informații inexacte. Fac asta pentru a prinde chiar și câteva momente de glorie virtuală și pentru a-și mângâia un ego rănit”, avertizează psihoterapeutul Tedy Creștin.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com