Cum îți dai seama dacă partenerul te minte. Fii atentă la cum vorbește

Dacă știi care sunt semnele poate fi ușor să-ți dai seama dacă partenerul te minte. Primul indiciu ar putea fi chiar tonul lui. Mincinoșii vorbesc, de obicei, foarte repede. Uneori, măresc debitul verbal doar într-o anumită propoziție care este, de obicei, cea în care vor să strecoare neadevărul. Uneori, pot expune lucrurile și excesiv de rar pentru că au nevoie de timp de gândire pentru a ticlui povestea. Dar, în momentul în care s-au hotărât ce spune, vor mări ritmul pentru a scăpa cât mai repede. Totodată, fii atentă la ton. Dacă este mai ascuțit sau mai grav ca de obicei, poate marca o falsificare a realității.

Citește și: Cum te schimbă relația în care ești

Cum îți dai seama dacă partenerul te minte. Vezi care sunt amănuntele care-l dau de gol

Limbajul corporal spune și el multe. Atunci când un mincinos primește o întrebare la care nu vrea să răspundă, poate să-și acopere involuntar ochii sau gura. Poate chiar să-și pună șapca sau ochelarii de soare, chiar dacă sunteți în interior, într-o încercare puerilă de a ”dispărea”. Mai poți fi atentă și la amănunte. S-ar putea ca unele să-l dea de gol. Poate să spună, de exemplu, că dimineață a fost la mama lui și, după o perioadă, să spună că traficul era foarte aglomerat pentru că oamenii se întorceau de la muncă.

Citește și: Află ce gândește cu adevărat despre tine!

Cum îți dai seama dacă partenerul te minte. Când este un mincinos experimentat

Mincinoșii mai experimentați pot distorsiona realitatea astfel încât să ne amețească total. Totuși, rămânem cu sentimentul că ceva este în neregulă, dar nu știm exact ce. Ar putea emite informații false cu atâta convingere, încât începi să te îndoiești de ceea ce gândești tu. Așa că, dacă ai suspiciuni, păstrează-ți sângele rece și reia șirul informațiilor mai târziu, de una singură, pentru a verifica veridicitatea lor.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com