Atitudinea potrivită e importantă dacă vrei să-ți ajuți iubitul să reziste mai mult la pat

Există mai multe lucruri pe care el le-ar putea face el pentru a putea ”rezista” mai mult, dar să vedem ce poți face tu pentru a-l ajuta și pentru a-ți asigura satisfacția maximă. ”Pentru a ajunge la acest rezultat, este nevoie de a lucra la comportament, dar și la anumite tehnici”, spune psihoterapeutul Tedy Creștin. Evident, ”atitudinea potrivită a femeii este cel mai important factor pentru plăcerea și ”rezistența” partenerului.

Ce să faci ca să-ți îmbunătățești viața sexuală

Dacă ești critică la adresa lui, îl grăbești, nu te concentrezi pe ceea ce faci, arăți lipsă de interes, plictiseală sau umor caustic, crești inhibiția lui sau îl faci să ”termine” mai repede. O atitudine caldă, zâmbitoare, de acceptare, încredere, suport, colaborare, curiozitate și dorința de a explora împreună conduce automat la un nivel de deschidere și de plăcere mai mare. Ca urmare, există și probabilitatea ca timpul actului sexual să crească, în cazul în care nu există probleme de sănătate”. Așa îți ajuți iubitul să reziste mai mult la pat.

Sugerează-i să meargă la doctor

Uneori, ca să-ți ajuți iubitul să reziste mai mult la pat, este nevoie să-l trimiți la un control medical pentru că poate fi vorba de o problemă de sănătate. Cei mai mulți bărbați se feresc să meargă la doctor, mai ales dacă este un subiect jenant, cum este ejacularea precoce. Ei consideră că este vorba de masculinitatea lor și este ceva rușinos să spui că ceva nu merge în acest domeniu.

Ce minuni fac avocado și rucola pentru viața sexuală

Dacă suspectezi că ar putea suferi de o afecțiune în zona genitală, preia inițiativa și sugerează-i să meargă la medic. Ai putea chiar tu să te ocupi de programare. Încurajează-l și asigură-l de prețuirea ta, indiferent de rezultatele analizelor. Dacă trebuie să urmeze un tratament, ai grijă să-și ia pastilele la timp. De multe ori, reprezentanții sexului tare sunt mai neglijenți în privința asta.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com