”Se știe, deja, că tot ceea ce trăim – emoțional, spiritual sau fizic – în anii copilăriei, ne marchează pentru tot restul vieții. Totuși, rămâne întrebarea cum ne influențează? Și cum reușim să cunoaștem copilul interior? Iar provocarea ține de capacitatea noastră de a ne deconstrui propriul trecut și de a ne uita la el în moduri care ne pot face să creștem și să ne îmbogățil emoțional și spiritual”, spune Oana Stoianovici.

Cum îți descoperi copilul interior

Oana Stoianovici, coach oanastoianovici.ro

Oana Stoianovici, coach oanastoianovici.ro

Deslușirea misterului copilăriei noastre este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le învățăm atunci când ne descoperim copilul interior. Precum un detectiv extrem de iscusit, care recompune un întreg șir de evenimente plecând de la o simplă și firavă amprentă, așa vom rețese, și noi, propriile noastre destine, plecând de la un gând, o emoție, o pasiune sau o dorință.

Copilul interior păstrează cheia problemelor noastre

Ghid ne vor fi nimeni alții decât proprii noștri copii interiori. Pentru că ei sunt cei care păstrează cheile inconștientului și ale spiritului nostru; pentru că ei văd ceea ce noi nu suntem învățați să vedem; pentru că ei își amintesc ceea ce noi am uitat. Pentru că ei cred, și, cel mai important, pentru că ei spun întotdeauna adevărul.

Puterea prieteniei cu copilul interior îți crește capacitatea de a găsi soluții creative atunci când mintea rațională rămâne fără alternative. Și, fel de important, își crește capacitatea de a atrage în viața ta oameni, oportunități și alte resurse care, poate, la prima vedere nu țin direct de tine.

Sursa foto: 123rf.com