Învață să te bucuri de fiecare minut din viața ta. Fii fericit acum. Nu așteptați ceva din afară pentru a vă face fericiți în viitor. Gândiți-vă cât de prețios este timpul petrecut, indiferent dacă este la locul de muncă sau cu familia. Fiecare minut trebuie să fie plăcut și savurat. (Earl Nightingale)

Nu-ți alegi familia. Ele sunt darul lui Dumnezeu pentru voi, așa cum sunteți voi pentru ei. (Desmond Tutu)

Pacea este frumusețea vieții. Este soarele. Este zâmbetul unui copil, dragostea unei mame, bucuria unui tată, soliditatea unei familii. Este avansarea omului, victoria unei cauze juste, triumful adevărului. (Menachem Begin)

Cele mai frumoase citate despre FEMEI. Sunt absolut superbe și merită citit fiecare cuvânt!

Este vorba despre calitatea vieții și găsirea unui echilibru fericit între muncă, prieteni și familie. (Philip Green)

Pentru a vă bucura de o sănătate bună, a aduce fericire adevărată familiei, pentru a aduce pace tuturor, trebuie să vă disciplinați și să vă controlați propria minte.

Dacă un om își poate controla mintea, el poate găsi calea spre Iluminare și toată înțelepciunea și virtutea vor veni în mod natural la el. (Buddha)

Cele mai frumoase citate despre familie

Fericirea este mulțumirea a ceea ce aveți, trăind în libertate, având o viață de familie bună și prieteni buni. (Divyanka Tripathi)

Supa este ca o familie. Fiecare ingredient îmbunătățește celelalte, fiecare lot are propriile caracteristici și are nevoie de timp pentru a fierbe pentru a ajunge la aroma completă. (Marge Kennedy)

Copiii voștri nu sunt copiii voștri. Ei sunt fiii și fiicele dorinței vieții pentru sine. Ei au venit prin tine, dar nu de la tine și deși sunt cu tine, încă nu-ți aparțin. (Khalil Gibran)

Visul lui Dumnezeu este ca tu și cu noi să realizăm că suntem o familie, că suntem făcuți pentru unitate, pentru bunătate și pentru compasiune. (Desmond Tutu)

O familie fericită este un paradis. (George Bernard Shaw)

Cum să folosești autosugestia pentru o viață mai bună!

Pe masură ce familia există, așa se întâmplă și cu neamul, și tot așa merge întreaga lume în care trăim. (Papa Ioan Paul al II-lea)

Familia este una dintre capodoperele naturii. (George Santayana)

Familiile sunt busola care ne ghidează. Acestea sunt inspirația pentru a ajunge la înălțimi mari și confortul nostru când suntem ocazional falși. (Brad Henry)

Alte lucruri ne-ar putea schimba, dar începem și se terminăm cu familia. (Anthony Brandt)

Cele mai frumoase citate despre familie

Familia înseamnă că nimeni nu este lăsat în urmă sau uitat. (David Ogden Stiers)

Cele mai frumoase citate ale Juliei Roberts

Singura stâncă pe care o știu că rămâne constantă, singura instituție pe care o cunosc, este familia. (Lec Iacocca)

În viața de familie, dragostea este uleiul care ușurează frecarea, cimentul care leagă și muzica care aduce armoniea. (Friedrich Nietzsche)

Sursa foto

Vezi și cele mai frumoase mesaje de dragoste

Descopera cele mai frumoase poezii de dragoste!

Îți recomandăm și o listă de citate amuzante