În aceste citate despre copii se regăsesc toți membrii familiei. Copilul este bucuria și fericirea unei familii, a părinților și celorlalte rude, a fraților mai mari.

Zâmbetul și inocența unui copil poate dărâma bariere, poate înmuia orice părinte dur și trist, înveselește orice persoană tristă.

Cele mai frumoase citate despre copii

Cel mai important lucru pe care-l poate face un tată pentru copilul său este să-i iubească mama. (Theodore Hesburgh)

Să ne sacrificăm astăzi astfel încât copiii noștri să aibă un viitor mai bun. A. P. (J. Abdul Kalam)

Copiii mei sunt motivul pentru care râd, zâmbesc și vreau să mă ridic în fiecare dimineață. (Gena Lee Nolin)

Pentru mine nu există o imagine atît de frumoasă ca un zîmbet, un ochi strălucit, copii fericiți; nici o muzică atât de dulce ca râsul lor clar și de zbor. (P. T. Barnum)

Activități pentru copii. Cele mai interesante jocuri pentru cei mici

Nu vă faceți griji că copiii nu vă ascultă niciodată; vă faceți griji că vă urmăresc mereu. (Robert Fulghum)

Părinții sunt modelele supreme pentru copii. Fiecare cuvânt, mișcare și acțiune au un efect. Nici o altă persoană sau forța externă nu are o influență mai mare asupra unui copil decât asupra părintelui. (Bob Keeshan)

Copiii sunt ancorele care țin o mamă la viață. (Sofocle)

Toți copiii sunt artiști. Problema este cum să rămâi un artist după ce crește. (Pablo Picasso)

În fiecare zi a vieții noastre facem depozite în memoria copiilor noștri. (Charles R. Swindoll)

Cele mai mari daruri pe care le puteți oferi copiilor sunt rădăcinile responsabilității și aripilor independenței. (Denis Waitley)

Cele mai frumoase citate despre copii

Dă-mi patru ani să-i învăț pe copii și sămânța pe care am semănat-o nu va fi niciodată dezrădăcinată. (Vladimir Lenin)

Vreau ca copiii mei să aibă toate lucrurile pe care nu le pot permite. Apoi vreau să mă mut cu ei. (Phyllis Diller)

Copiii sunt cheile paradisului. (Eric Hoffer)

Patrimoniul și idealurile noastre, codul și standardele noastre – lucrurile în care trăim și învățăm copiii noștri – sunt păstrate sau diminuate prin cât de liber schimbăm idei și sentimente. (Walt Disney)

Există doar două moșteniri de durată pe care sperăm să le oferim copiilor noștri. Unul dintre acestea este rădăcini, iar celelalte, aripi. (Johann Wolfgang von Goethe)

Copiii reprezintă viitorul, îi încurajează, îi susțin și îi îndrumă. (Catherine Pulsifer)

Cele mai frumoase citate despre familie

Copiii mei au fost întotdeauna o mare sursă de inspirație pentru mine și pentru învățători minunați și m-au ținut foarte aproape de pământ și foarte umili. (Wayne Dyer)

Părinții cu cuvintele, atitudinile și acțiunile lor posedă capacitatea de a binecuvânta sau de a blestema identitatea copiilor lor. (Craig Hill)

Nu este ceea ce faceți pentru copiii voștri, ci ceea ce le-ați învățat să le facă pentru ei înșiși, ceea ce le va face ființe umane de succes. (Ann Landers)

Șapte lucruri pe care fiecare copil trebuie să le audă: Te iubesc, sunt mândră de tine, îmi pare rău, te iert, ascult, E responsabilitatea ta, ai ceea ce este nevoie. (Josh Shipp)

Cele mai frumoase citate despre copii

Învățați-le copiilor că sunt unici. În acest fel, ei nu se vor simți presați să fie ca toți ceilalți. (Cindy Cashman)

Întotdeauna să-ți săruți copiii noaptea bună chiar dacă deja dorm. (Andrew Carnegie)

Copiii merită să fie iubiți și să știe că sunt iubiți. Ei merită să fie prețuite și să știe că sunt valoroase. (Dave Ramsey)

Nu este o scuză dacă părinții voștri nu au putut să vă învețe despre manierele potrivite. (Claire Stranberg)

Cum îmbunătățești memoria copilului tău prin metode naturale

Copiii nu vă vor respecta doar pentru că sunteți părinții lor. Este nevoie de virtute și de un părinte bun pentru copii să înțeleagă de ce ar trebui să vă respecte. (Dr. Fred Cremone)

În primul rând, suntem copii părinților noștri, apoi părinți copiilor noștri, apoi părinții părinților noștri, apoi copii pentru copiii noștri. (Milton Greenblatt)

Cel mai mare dar pe care părinții îl pot oferi copiilor lor este să-i lase să vadă cât de mult părinții se iubesc unul pe celălalt. (Marko Petkovic)

Pe măsură ce copilul crește, relația devine complexă, mama luând roluri diferite în viața copilului, de multe ori crescând într-o relație de adult sănătoasă de respect reciproc. (Sarah Goldberg)

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

Sursa foto