De la faptul că operația de mărirea penisului nu a funcționat conform speranțelor și până la faptul că lui nu-i plăcea atât de mult ca ei filmul Frozen, grefierii tribunalelor au avut ce povesti acasă.  a adunat cele mai multe astfel de motive, dar lista poate fi înnoită, pentru că mereu apare ceva nou.

Soția nu i-a oferit locul în metrou

„Onorată instanță, iată un fapt care dovedește cât de nemiloasă este pârâta cu clientul meu. Odată, când acesta se simtea rău și a rugat-o să se ridice de pe scaun, în metrou, pentru a-i ceda locul, ea l-a făcut porc, i-a întors spatele și a coborât la prima stație. Acest comportament reprezintă un afront în public”. (SUA)

Nu i-a plăcut filmul ”Frozen”

O femeie din Japonia a intentat divorț soțului atunci când el i-a spus că nu-i place filmul ”Frozen”. Se pare că i-a spus: ”dacă nu înțelegi de ce acest film este minunat, atunci este ceva în neregulă cu tine ca ființă umană” și i-a cerut să divorțeze. (Japonia)

Ea era posedată de un duh

Un bărbat din Dubai a spus la tribunal că soția sa e posedată de un duh. După ce ea a refuzat să se culce cu el, familia ei a spus că s-a întâmplata asta pentru că e posedată de un „dijn” (o creatură din mitologia arabă). Mai mulți tămăduitori locali au încercat să-l exorcizeze, dar nu au reușit. (Emiratele Arabe Unite)

Extensia de penis s-a stricat

După ce a aflat că soția nu este satisfăcută în pat, un bărbat și-a făcut o operație de mărirea penisului. După ce extensia s-a rupt în timpul funcționării, el i-a promis femeii că va face rost de una nouă. Dar se pare că a fost prea târziu. Ea a spus că s-a săturat de eșecurile lui în pat și că vrea divorțul. (Rusia)

I-a distrus bicicleta

„Domnule judecător, vreau să rup căsătoria cu acest bărbat, deoarece se duce noaptea în garaj și-mi zgârie bicicleta cu o agrafă de păr, ceea ce reprezintă un conflict dramatic”. (China)

El a inundat baia

„Clienta mea nu-l mai putea suporta pe pârât, care o batea. Și asta n-ar fi durut prea tare, dar enervant era faptul că acesta lăsa intenționat apa deschisă la baie, ca să inunde casa. Clienta mea se certa cu toți vecinii din cauza lui”. (Franța)

Ea avea o dorință exagerată de a face sex

Un bărbat și-a motivat divoțul la tribunal că soția avea o dorință insațiabilă de a face sex. A motivat că femeia s-a purtat agresiv, a fost încăpățânată și dominatoare, forțându-l să ia medicamente pentru a-și îmbunătăți potența. (India)

Sursa foto: 123rf.com