Alin Comșa, trainer Self Trust Academy

Alin Comșa, trainer Self Trust Academy www.selftrustacademy.ro

Cel mai bine ar fi să afli chiar de la ei – bărbații – ce își doresc cu adevărat. Astfel, îți poți îmbunăți relația de cuplu sau vei avea mai multe șanse să găsești un partener, dacă ești singură. Alin Comșa și Andrei Dunuță, traineri la Self Trust Academy, le ajută pe femeile care vor să știe ce vor bărbații, de fapt. Cei doi nu păstrează nici un secret pentru ei, ci povestesc din experiența proprie dar și din cea extrasă ”din peste 600 de interviuri cu barbati si 300 de interviuri cu femei, de-a lungul a opt ani”, spune Alin. Ascultându-i, am auzit adevăruri, unele știute, altele mai puțin cunoscute, multe dintre ele dure, dar învelite frumos în ”ciocolata” umorului de calitate.

Deci, pe scurt, bărbații vor…

  • …ca femeia iubită să iasă o dată sau de două ori pe săptămână cu prietenele. Nu numai că se va întoarce acasă mai destinsă după o șuetă cu fetele, dar îi va da și lui timp să iasă cu băieții. O relație este mai interesantă dacă petreceți și timp separat.
  • Un sertar doar pentru ei în baie. Poate că soțul tău nu are problema ”sertarului în baie”, dar sigur își dorește un spațiu doar al lui. Noi, femeile, avem tendința de a ”invada” tot spațiul locuit cu lucrurile noastre. Și, normal, noi suntem cele care fac ordine și știm unde este fiecare lucrușor. Dar, totuși, oferă-i și spațiul lui și lasă-l să și-l organizeze cum crede el de cuviință.
  • Permisiunea de a sări peste unele seri plictisitoare cum ar fi vizitele prea dese la părinții tăi. Asta nu înseamnă că va refuza să îi vadă de Crăciun sau de Paște, dar poate nu în fiecare weekend…
  • Foarte important este pentru bărbați să se simtă prețuiți și să știe că sunt eroi în viața unei femei. Deci, apreciază-ți soțul și arată-i cât îl admiri chiar și când face lucuri obișnuite, cum ar fi să dea cu aspiratorul.
  • Chiar dacă poate părea redundant și desuet, bărbații își doresc o Femeie, adică nu un bărbat machiat și îmbrăcat în fustă care să țipe autoritar la ei. Andrei spune că ar face orice îi zice o femeie care face apel la puterea ei de seducție și nu încearcă să fie autoritară cu el.
  • Bineînțeles, orice bărbat apreciază să stea alături de o femeie sexy, după care întorc capul și alți bărbați, dar asta nu înseamnă că nu va întoarce și el, la rândul lui, capul după o altă femeie. Nu poate fi indiferent la frumusețe. Totuși, marea majoritate a bărbaților vor rămâne doar la acea privire, nu își vor înșela partenera. Așa că nu te impacienta când vezi că ”l-a furat peisajul”.
  • Cât despre ce înseamnă să fii sexy, ”este vorba de o atitudine și, în niciun caz, nu e prea atrăgătoare o femeie care poartă prea puține haine. Adică, va atrage priviri și doritori de aventură, dar lucrurile se vor opri aici”, spune Alin. Dacă îți dorești o relație pe termen lung, ar fi bine să-l lași să te descopere pe parcurs și să nu arăți totul de la prima întâlnire.

Sursa foto: 123rf.com