Citește și: 8 greșeli ale femeilor care-i pun pe fugă pe bărbați

”Lingurița în somn”– Această poziție comună, în care unul dintre partneeri îl cuprinde cu brațele, din spate, pe celălalt, este un semn mare de tandrețe, dar ne spune și altceva. Cel care îmbrățișează e cel care domină în relație, e cel care oferă cea mai multăafecțiune, protecție și suport, în timp ce partenerul îmbrățișat e cel care doar primește cele enumerate.

”Lingurița pe marginea patului”- Ceea ce se întâmplă când vine vorba de această poziție e foarte interesant. Aunc când unul dintre parteneri se îndepărtează de celălalt, inconștient, celălalt îl urmează ajungând să se îmbrățișeze abia pe marginea patului. Urmărirea partenerului în somn semnifică un nivel uriaș de dăruire. Prin această poziție, cei doi își trimit semnale că vor fi unul alături de celălalt la bine și la rău.

”Încrucișarea membrelor”- Cuplurile care își încrucișează în somn mâinile, brațele sau picioarele și care ăși mențin capetele apropiate demonstrează o pasiune intensă reciprocă. Această poziție de somn dezvăluie și că cei doi au dependență fizică și psihică reciprocă.

”Mână în mână”- A te ține de mână cu partenerul în timpul somnului este apanajul cuplurilor extrem de solide. A-l ține de mână înseamnă a-i transmite că vei fi mereu alături de el și invers, în cazul lui.

Depărtarea în pat e de fapt semnul unei relații solide

”Spate în spate”– Contrar opiniei generale, cei care dorm spate în spate dispun de o iubire atât de mare între ei, încât se simt comfortabil să facă asta. Sunt total conectați în cuplu și au încredere completă în relația lor.

”Somnul pe părți opuse ale patului”–  Acest tip de somn arată o independență sănătoasă. Ambii parteneri se simt relaxați, plini de încredere de sine și foarte în largul lor unul cu celălalt. O astfel de poziție e întâlnită mai ales în cuplurile cu o vechime de cel mult un an.

”Atingerea picioarelor”– Atingerea picioarelor în somn dezvăluie mai multe lucruri. Dacă unul caută contctul fizic, atunci ăși dorește mai multă intimitate fizică. Pe de altă parte,  poate fi experiență negativă dacă partenerul nu răspunde la fel.

”Invadarea spațiului”- Această poziție de somn spune multe despre persoana care se întinde pe tot patul și lasă doar o părticică partnerului. Arată egoism puternic și nu-și respectă și nu-și apreciază perechea

Citește și: