Fostul era mai bun”

Nu este cazul să faci comparații și nici să le exprimi în fața lui. Se va simți prost și relația voastră va avea de suferit. Dacă era mai bun de ce nu ai rămas cu el? Este clar că vrei doar să îi spui o mică răutate.

Ce tare e…X”

Nu admira vizibil un alt bărbat în prezența lui. Se va simți gelos și frustrat că nu e la înălțimea dorințelor tale. Chiar dacă nu o spui, el va crede că e comparat cu respectivul și este clar în dezavantaj. Poți să îl lauzi pe celălalt doar dacă spui ceva și mai frumos despre al tău. Un alt motiv de nesigurață este și să îi povestești despre alți bărbați pe care doar tu îi cunoști, cum ar fi colegi de serviciu, și să le ridici în slăvi calitățile.

Nu îmi place mama ta”

Mama lui va rămâne pe un piedestal, fie că ție îți place sau nu. Dacă o bârfești de față cu soțul tău nu vei face decât să îți atragi antipatia lui. Și nici nu te gândi să îi critici măcar puțin alți membri ai familiei. Cel mai sigur, se va simți insultat personal, chiar dacă îi mai bodogănește și el, din când în când. Dacă chiar nu îi poți înghiți, nu spune nimic, ci încearcă, sub diverse pretexte, să rărești întâlnirile cu ei.

Cât ai dat pe rochia cea nouă

Poți să ai un fond secret pentru micile tale escapade. Sigur va aprecia când te va vedea în noua rochie roșie, dar s-ar putea supăra când va auzi cât ai cheltuit. Așa că, mai bine eviți răspunsul la o astfel de întrebare.

„Vreau să vorbim”

Și dacă mai adaugi un ton de profesoară se va simți ca atunci când era scos la tablă în generală. Deja, așteptările sunt din cele mai proaste. Ar putea să se eschiveze și să amâne confruntarea. În schimb, dacă-i spui pe un ton dulce și cât mai concis direct ce ai vrea să îi spui, s-ar putea să ai rezultate bune. Ai mai putea, la început, să îi trezești interesul cu fraze introductive de genul: „nu o să-ți vină să crezi ce am auzit” sau să legi subiectul tău de discuție cu unul din punctele lui de maxim interes. Bineînțeles, introducerea ar trebui să aibă o oarecare legătură cu ce urmează să-i spui.

Toate aventurile tale din tinerețe

Da, nu este bine să îi ascunzi trecutul tău, dar nu exagera cu amănuntele picante. Este bine să știe că s-a întâmplat și atât. Dacă îi vei da multe detalii, cine știe până unde va merge el cu imaginația și cu comparațiile.

Sursa foto: themusicninja.com