Dacă ai impresia că te înșală, iată câteva semne pe care trebuie să le urmărești, să nu îl acuzi pe nedrept:

Parfum străin și dulce

Cunoști foarte bine parfumul pe care îl folosește iubitul tău în fiecare dimineață. Dar, când vine seara acasă, simți o aromă nouă, specifică parfumurilor feminine. Te gândești că nu putea să ajungă în hainele lui atât de puternic decât dacă a ținut în brațe o altă femeie. Dacă îl întrebi ceva, gă–sește atât de repede o explicație, că pare să se fi gândit din timp la ea. Dacă îți spune că una dintre colege și-a pus sacoul parfumat lângă haina lui din cuier, fă-i o vizită la birou să afli cine este colega amatoare de esențe tari!

Conversații secrete la telefon

De câteva ori l-ai surprins vorbind la telefon când veneai acasă și a închis repede, fără să mai adreseze un salut celeilalte persoane, sau s-a retras în dormitor, să nu auzi ce vorbește. Întreabă-l cine era la telefon, iar dacă se bâlbâie sau se enervează, reproșează-i că nu mai este la fel de sincer cu tine ca înainte.

Îmbrățișări reci

Nopțile voastre de dragoste sunt tot mai rare, pare că te sărută din obligație și a uitat să îți mai spună cât de frumoasă ești. Uită aniversările romantice, nu îți mai aduce flori și petrece tot mai puțin timp cu tine. Fă-l să își aducă aminte cât de mult te iubea. Cumpără-ți o lenjerie intimă atrăgătoare și recreează atmosfera primelor voastre nopți de dragoste, alături de o sticlă de șampanie.

Sursa foto: 123rf.com