După ce ai aflat vestea șocantă nu mai poți avea încredere în el. Poate fi orice: faptul că a fost însurat și are un copil, că are o datorie uriașă sau cine știe ce altceva… Este foarte greu să mai ai încredere în el după aceea. Ai investit în această relație și aveai speranțe de viitor. Ce faci acum?

Probabil că a amânat atâta să-ți spună pentru că nu știa cum ai să reacționezi. Voia să se asigure că nu te pierde și a amânat cât mai mult să-ți dea vestea. Iată cum poți să-ți păstrezi calmul în această situație, astfel încât să poți lua cea mai bună decizie:

Realizează că nu mai ești sigură pe relația pe care o aveți

Este de înțeles că oamenii nu vor să-și dezvăluie punctele vulnerabile din trecutul lor înainte de a se simți confortabil cu persoana iubită. Dar din perspectiva ta, pare că el nu mai este cel pe care îl cunoșteai. Te simți trădată, rănită, furioasă sau confuză și dezamăgită. Fundamentul relației voastre se clatină și este greu să mai ai încredere în el. Ce faci dacă mai există și alte lucruri pe care ți le ascunde?

Ce faci ca să ții situația sub control

Încearcă să afli toate detaliile de care ai nevoie pentru a putea înțelege mai bine situația. Ai aflat că a mai fost căsătorit? Că are o boală gravă? Că este un alcoolic abstinent de ceva vreme? Este important să nu reacționezi imediat, ci să-ți iei timp ca să înțelegi detaliile, circumstanțele. După un timp, te vei distanța emoțional și vei privi lucrurile mai obiectiv. Pune-i întrebări și încearcă să afli cât mai multe.

Sursa foto: 123rf.com / designpics