Și, după toate astea, am văzut că lucrurile stăteau cu totul altfel decât credeam eu. Ți să întâmplat și ție? Ei bine, bărbații gândesc altfel decât noi. De câte ori nu ai auzit asta? Dar de câte ori te-ai gândit că știi ce crede el după câteva ”semne” și nu te-ai pus pe plâns sau nu ai despicat firul în patru cu o prietenă? Și, după câteva zile, să descoperi că nu era nimic adevărat și ți-ai făcut sânge rău degeaba?

Să luăm câteva exemple:

El vine nervos de la serviciu și nu vrea să vorbească.

Ce crezi tu: „Sigur este supărat pe mine.” Eventual, găsești și motive și, fie te învinovățești, fie te enervezi pentru că „el îți caută nod în papură”.

Ce gândește el: Cel mai probabil i s-a întâmplat ceva la lucru. Spre deosebire de noi, majoritatea bărbaților preferă să nu povestească nimănui despre problemele lor și încearcă să și le rezolve singuri.

Îl vezi că stă cu ochii pierduți și nu spune nimic.

Ce crezi tu: „Cel mai probabil se gândește la alta” sau eu știu ce altceva. Oricum, ești intrigată și îl întrebi insistent „la ce te gândești?”. Nu reușești să obții de la el decât cel mult un mormăit și te enervezi. Eventual, își pierde și el răbdarea și vă certați.

Ce gândește el: Nu o să-ți vină să crezi, dar, cel mai probabil nimic sau, mă rog, nimic în mod special.

Nu a remarcat noua ta rochie sau tunsoare.

Ce crezi tu: „Este clar că nu mă mai iubește! Nici nu se mai uită la mine.”

Ce gândește el: Chiar nimic. Pentru el astfel de amănunte nu contează prea mult și nu le observă. În cele din urmă, s-ar putea să remarce ceva schimbat la tine, dar să nu știe exact ce.

A uitat de aniversarea voastră și chiar și-a propus să iasă cu băieții.

Ce crezi tu: „Clar! Nu mă mai iubește!” și te pui pe un plâns în hohote.

Ce gândește el: A uitat cu desăvârșire ce dată e. Bine, nu este cel mai drăguț gest din lume, dar nu îl pune să rețină date de aniversări. De obicei, nu stă în obiceiul bărbaților să facă asta.

Sursa foto: Shutterstock