Bărbatul și-a violat fiica din decembrie 2016 și până  în martie 2017, în fiecare zi, chiar în același pat în care se afla și mama ei și privea liniștită această monstruozitate. Mai mult, uneori femeia își chinuia și tortura sexual fetița cu ajutorul unui vibrator. Cei doi părinți, în vârstă de 35 de ani,  își recunosc faptele, iar explicația lor halucinantă a șocat întreaga lume.

 

Mama a declarat că ea a fost violată la 13 ani și a decis împreună cu soțul ei să-și violeze propria fiica pentru „ a o antrena în avans pentru viața de adult”. „Mai bine o violăm noi decât un maniac”, a spus aceasta fără nicio reținere.

Totul a ieșit la iveală după ce fetița a mers la medic

Totul a ieșit la iveală după ce fetița a mers la medicul școlii pentru că avea probleme cu  ciclul menstrual, iar acesta a descoperit că nu mai e virgină. Atunci, fetița le-a povestit anchetatorilor abuzurile la care a fost supusă de părinții ei.

Mama și tatăl fetiței au fost decăzuți din drepturi și reținuți de polițiștii din Volgograd, iar aceștia riscă 20 de ani de închisoare. Ei sunt acuzați de pedofilie după ce și-au transformat fiica în sclavă sexuală. Fetița a fost dată în grija autoritățiilor.

Citește și: