Te-ai înscris pe un site matrimonial și abia aștepți să întâlnești dragostea. Dar cum găsești bărbatul potrivit pentru tine? Îți dăm câteva indicii despre cum poți citi printre rândurile profilului.

Cum descoperi bărbatul potrivit

  • Evită bărbații care sunt nemulțumiți. Dacă menționează ceva de rău despre relații, are statusuri de genul ”femeile merg numai după interese” sau își bârfește fosta prietenă cu tine și nu se mai oprește în a spune câte a pătimit de pe urma ei, fugi mâncând pământul. Nu ai de ce să te întâlnești cu domnul ”Supărat pe viață”.
  • Spune ”nu” aroganței. Evită și bărbatul care vorbește doar despre el însuși și, în discuțiile pe care le aveți sau în profil nu face decât să se laude. Este bine să ai o stimă de sine sănătoasă, dar când depășește anumite limite, mai bine fugi.
  • Verifică-i cu atenție fotografiile. Nu are decât poze din club, apare doar cu băutură în mână sau cu câte două femei în brațe – este clar. Uită-te și la indiciile mai subtile. Dacă este o fotografie făcută în casă și apar lucruri feminine sau jucării de copii din întâmplare în cadru, ar putea fi însurat. Bineînțeles, poate este doar în vizită la niște rude sau prieteni ori locuiește cu mama sau sora lui, dar merită să fii vigilentă.
  • Un profil prea amănunțit și faptul că este de multă vreme pe un site de profil matrimonial, arată că bărbatul respectiv nu reușește să rămână cu o parteneră – fie cele mai multe îl resping, fie el nu se poate hotărî. Oricum ar fi, nu vrei să vezi care e treaba cu el. Probabil va fi o pierdere de timp.
  • Caută oameni care arată un caracter bun și care sunt de încredere. Dacă la profil menționează familia, prietenii, faptul că fac voluntariat, că au activități interesante, că le place să petreacă timp cu copiii, arată că sunt posibili parteneri. Unui bărbat care corespunde acestor criterii merită să-i dai o șansă.

Sursa foto: 123rf.com /  konstantynov