Cât de important este sexul: 72% dintre femei și 85% dintre bărbați spun DA sexului oral

Practicarea sexului oral reprezintă un semn al intimității și încrederii între parteneri, iar importanța sexului oral într-o relație este de netăgăduit: 72% dintre femei și 85% dintre bărbați afirmă că sexul oral își are locul în fiecare dormitor și că nu ar trebui să dispară odată cu trecerea anilor.

Mai mult decât atât, lipsa sexului oral reprezintă motiv de despărtțre: 65% dintre femei și 68% dintre bărbați spun că ar pune capăt unei relații dacă partenerul nu ar aprecia și pune în practică sexul oral.

Femeile și bărbații din Spania, Franța și Marea Britanie sunt persoane mai deschise din punct de vedere sexual și au adesea în „meniu” o repriză de sex oral.

În Olanda, țară cunoscută pentru libertatea sexuală, nu ar trebui să fie deloc surprinzător faptul că 80% dintre bărbați și tot aâtea femei adoră să ofere și să primească sex oral, în mod egal.

La coada clasamentului se află finlandezii, norvegienii și portughezii, unde aproximativ 60% dintre bărbați și femei apreciază sexul oral într-o relație.

Datele pentru acest sondaj au fost adunate din 22 de țări: Suedia, Australia, Noua Zeelandă, Austria, Danemarca, Belgia, Finlanda, Spania, Norvegia, Polonia, Franța, Italia, Grecia, Ungaria, Olanda, Germania, Regatul Unit, Irlanda, Republica Cehă, Elveția, Portugalia și Africa de Sud.

Foto: 123rf.com

Citește și: Orgasmul este așa de ușor de obținut. Află cum!