Sunt oameni în jurul nostru care ar face orice posibil să ne fie bine. Și la orice oră. Sunt prieteni adevărați pe care trebuie să-i ai aproape.

Până la acest punct, ai șanse mari să întâlnești în drumul tău prin viață tot felul de personaje, mai mult sau mai puțin bine intenționate.

Fiecare are rolul său în viața ta, iar tu nu poți decât să vezi că ai mai căpătat experiența de viață și că știi de ce oameni ai nevoie lângă tine.

Cum alegeți nașii de căsătorie sau de botez. E important să știi asta!

Care sunt cele patru tipuri de prieteni care există, potrivit lui Buddha

1. Cel care te ajută

Unul dintre cele patru tipuri de prieteni care sunt lângă tine este cel care te ajută oricând, indiferent de situație, fără a avea alte așteptări.

Poate fi identificat prin – te protejează când ești vulnerabil, este un refugiu când te temi, te ajută mai mult decât i-ai cerut.

2. Cel care are răbdare

Acest tip de prieten îți spune secretele sale, nu le divulgă pe ale tale, nu te abandonează la greu, chiar și-ar da viața pentru tine.

3. Mentorul

Mentorul îți este mereu aproape cu un sfat bun când ai de luat decizii importante, nu te lasă să cazi, ci te ajută să te ridici, este un ghid pentru acțiunile tale.

Cum îți ajuți copilul să-și facă prieteni

4. Cel milos

Acest tip de prieten nu va râde de tine în nicio circumstanță. Nu se va bucura că-ți este greu și că suferi, ci va fi acolo pentru a te ajuta să-ți revii.

Le va atrage atenția altora să nu te vorbească de rău și te va încuraja mereu amintindu-ți mereu de calitățile tale.

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

Sursa foto