Aproape de Ajun trebuie să îmbogăţeşti desaga Moşului şi cu darul ideal pentru iubitul tău. Nu şi-a exprimat nicio dorinţă? Nu-i nimic, alegi tu pentru el.

Ieşi din tipare pentru a găsi cadoul ideal

În primul rând, pentru a găsi cadoul ideal important este ca el să simtă că darul pe care-l primeşte de la tine e făcut cu dragoste şi nu doar dintr-un soi de obligaţie sau din spirit de tradiţie. Evită să-i iei genul de cadou la care se poate aştepta, clasicele mănuşi şi fular, niscaiva cosmetice ori accesorii pentru maşină. Surprinde-l, încearcă şi cadourile altfel!

Fii originală

Chiar dacă dispui doar de un buget de criză, poţi totuşi să-i faci cea mai frumoasă surpriză, iar aceasta va fi cadoul ideal pentru el. În fond, ideile mari însufleţesc, negreşit, cadourile „mici”. Gândeşte-te bine la ce tip de cadou l-ar putea încânta pe el, nu pune la socoteală ce-ţi place ţie. E bine ştiut că nu prea suntem plămădiţi din acelaşi aluat şi ceea ce ţie nu-ţi spune mare lucru, lui îi suceşte minţile.

Cadou cu „lipici”

Munceşte mult, e stresat şi abia a reuşit să-şi ia câteva zile libere, în prag de sărbătoare? Cadoul ideal nu costă o avere şi garantat va fi surprinzător pentru el. Plăteşte-i o şedinţă la un salon de masaj. Mai mult ca sigur vei primi, apoi, şi răsplata cuvenită. În definitiv, dar din dar se face!

Dar croit „pe calapodul lui”

Exploatează-i hobby-urile, aici găseşti cheiţele spre cadoul ideal. Chiar dacă este vorba de obiceiul acela enervant pentru tine, dar atât de preţios pentru el, fă-i un cadou „pe limba lui”. Dacă e împătimit de pescuit, ia-i o undiţă nouă, dacă adoră să schieze, nişte schiuri noi ar fi numai bune în plin sezon şi aşa mai departe. Jonglează puţin cu opţiunile pe care le scot în faţă pasiunile lui şi, mai mult ca sigur, nu vei da greş.

Aventura pentru doi poate fi cadoul ideal

Dacă nu stai îngrozitor de prost la capitolul finanţe, rezervă o cameră la un hotel care ştii sigur că-i place. Pune-i la picioare o noapte regească. Include şi o cină romantică şi ai grijă să-i oferi „desertul” cel mai savuros. Nu e niciun dubiu că ar putea fi cadoul ideal. Mai ales dacă alegi o stațiune de munte și vă puteți plimba în voie în natură, iar noaptea puteți fi doar voi doi într-o atmosferă caldă.